Παιδί-Θαύμα: 9χρονος αποφοιτά από το Πολυτεχνείο και πάει για διδακτορικό

Ο Laurent Simons απορροφά τη γνώση σα σφουγγάρι

Laurent Simons
Πηγή φωτογραφίας: Laurent Simons/Instagram

Τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία των εννέα ετών είναι απασχολημένα με το σχολείο τους, το παιχνίδι και άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες.

Δε συμβαίνει το ίδιο όμως και με τον Laurent Simons, το παιδί-θαύμα από το Βέλγιο, το οποίο ετοιμάζεται να πάρει το πτυχίο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Πολυτεχνείο του Αϊντχόφεν φέτος τον Δεκέμβριο και στη συνέχεια βάζει πλώρη για… διδακτορικό!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο 9χρονος Laurent σκοπεύει να σπουδάσει και Ιατρική παράλληλα με το διδακτορικό του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning Exercise...Math And Sports In One...😅#laurentsimons #mathforbreakfast #engineering #sports #fun

A post shared by Laurent Simons (@laurent_simons) on

«Είναι ο πιο γρήγορος μαθητής που είχαμε ποτέ»

Η περίπτωση του Laurent είναι εξαιρετική. Το μυαλό του «απορροφά» τα πάντα σαν σφουγγάρι, μαθαίνοντας τα πάντα πολύ γρήγορα.

Η ικανότητά του αυτή του επέτρεψε να τελειώσει το Πολυτεχνείο πολύ πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους φοιτητές. Ο καθηγητής Sjoerd Hulshof, δηλώνει πως ο 9χρονος είναι «ο πιο γρήγορος μαθητής που είχαμε ποτέ. Δεν είναι μόνο υπερβολικά ευφυής. Είναι και ένα πολύ συμπαθητικό αγόρι».

Η περίπτωση του μαθητή-θαύμα δεν έχει περάσει απαρατήρητη, γι΄αυτό τον λόγο έχει ήδη δεχτεί πολλές προτάσεις από διάφορα πανεπιστήμια.

Όσο για τους γονείς του; Αν και είναι γιατροί αδυνατούν να εξηγήσουν την εξαιρετική ικανότητα του γιου τους να μαθαίνει τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα.

Η μητέρα του, Lydia Simons, μιλώντας στο CNN δήλωσε αστειευόμενη πως η αιτία που ο Laurent είναι ιδιοφυία, είναι το γεγονός ότι «έτρωγα πολύ ψάρι όταν ήμουν έγκυος».

Μάλιστα οι γονείς του φροντίζουν ώστε ο 9χρονος να έχει ισορροπία στη ζωή του ώστε να συνδυάζει αρμονικά τα ταλέντα του με την παιδική του ηλικία.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always united, never divided! 💪❤️#laurentsimons #berlin #berlinwall #love #makelovenotwar #peace

A post shared by Laurent Simons (@laurent_simons) on


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top