Απειλούν με φυλάκιση τη μάνα του Κατσίφα – «Δεν τους φοβάμαι»

Ασκήθηκε δίωξη εναντίον της

Με φυλάκιση απειλούν οι αλβανικές αρχές τη μητέρα του δολοφονημένου Κωνσταντίνου Κατσίφα, μετά τις δηλώσεις της στο ετήσιο μνημόσυνο του γιου της.

Όπως έγινε γνωστό εναντίον της Βασιλικής Κατσίφα ασκήθηκε δίωξη. Η δικογραφία έφθασε σήμερα από τα Τίρανα στην εισαγγελία πρωτοδικών Αργυροκάστρου και σύμφωνα με αυτήν, κατηγορείται ότι διέπραξε το αδίκημα της υποκίνησης βίας και διεθνικού μίσους. Πλέον, η εισαγγελία Αργυρόκαστρου είναι αυτή που θα κρίνει αν υπάρχει ή όχι ποινικό αδίκημα.

Αρπάξτε τα ντουφέκια, αρπάξτε τις βόμβες....Εγώ η μάνα θα βγω, Τζαβέλαινα...Εγώ η μάνα του Κωνσταντίνου...

Αυτός ο πύρινος λόγος της Βασιλικής Κατσίφα πάνω από το μνήμα του γιου της φαίνεται πως έριξε κι άλλο... λάδι στη φωτιά που καίει τις Βουλιαράτες, μετά τη δολοφονία του Κωνστανίνου. Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης η μητέρα του αδικιοχαμένου παλικαριού προέβη σε «πράξεις που υποκινούν το μίσος» μεταξύ Ελλάδας – Αλβανίας. 

 

Ένταση στο μνημόσυνο Κατσίφα - Αστυνομικοί άρπαξαν πανό από τους γονείς του

Αδελφές Κατσίφα: «Θέλουμε το πόρισμα για τον θάνατο του Κωνσταντίνου»

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα ξέσπασε στο STAR για το μνημείο του

Βασιλική Κατσίφα: «Δεν τους φοβάμαι»

Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στο κεντριοκό δελτίο ειδήσεων του Star για την αναπάντεχη αυτή εξέλιξη

«Ούτε φοβάμαι, ούτε θα φοβηθώ ποτέ. Δεν πρόκειται να δεχτώ κανέναν εδώ σπίτι μου! Ποιός θα με πάει φυλακή; Μου δολοφόνησαν το παλικάρι μου και θέλουν να βγουν κι από πάνω; Οχι βέβαια!»

Το τεταμένο κλίμα... δυναμιτίζουν κι άλλο πληροφορίες που κάνουν λόγο για άσκηση ποινικής δίωξης και σε βάρος πρώην ηγετικού στελέχους της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ». Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της γειτονικής χώρας την ημέρα της τελετής, ο Αριστείδης Διαμάντης εμπόδισε και απείλησε Αλβανούς δημοσιογράφους, έξω από το νεκροταφείο του χωριού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top