Προσπάθησε να σώσει την οικογένειά του από βυθισμένο αυτοκίνητο και πνίγηκε

Ανασύρθηκε νεκρός μαζί με τα δύο του αδέρφια και τον ξάδερφό του

Δείτε στο video του Associated Press, πλάνα από την επιχείρηση ανάσυρσης του βυθισμένου αυτοκινήτου

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 18χρονος στις ΗΠΑ στην προσπάθειά του να σώσει τα μέλη της οικογένειάς του από το αυτοκίνητο που είχε πέσει σε κανάλι στις όχθες ποταμού και βυθιζόταν.

Η τραγωδία συνέβη στις 09:41 το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα).  Σύμφωνα με το CNN, ο έφηβος οδηγούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα δύο μικρότερα αδέρφια του, ένας ξάδερφός του και η κοπέλα του. Όλοι μαζί πήγαιναν να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στο νερό.

Στο σημείο έφτασαν λίγο αργότερα οι διασώστες. Το πρώτο άτομο που εντόπισαν ήταν μία 16χρονη που τους ανέφερε πως ο 18χρονος την είχε βοηθήσει να φτάσει σώα στη στεριά και πως είχε επιστρέψει στο νερό για να σώσει και τους υπόλοιπους τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου.

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε. Η σορός του ανασύρθηκε λίγο αργότερα από τα σωστικά συνεργεία. «Ήταν ένας ήρωας. Προσπάθησε να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους υπόλοιπους» ανέφεραν οι Αρχές.

Νεκροί από το βυθισμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν ένας 16χρονος και ένας 12χρονος, ενώ οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να ανασύρουν το πτώμα ενός 6χρονου αγοριού που επίσης επέβαινε στο μοιραίο όχημα.

Κανένα από τα θύματα δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, ενώ αναζητούνται τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top