Tα είχε δύο χρόνια με την ανιψιά του και τη σκότωσε επειδή τη ζήλευε

Η 21χρονη έπεσε νεκρή από τα χέρια του θείου και εραστή της

44χρονος σκότωσε την 21χρονη ανιψιά του

Σε τραγωδία κατέληξε ο παράνομος δεσμός ενός 44χρονου με την 21χρονη ανιψιά του. Ο Stephen Myers από τη Φλόριντα, τυφλωμένος από το ερωτικό πάθος για την Winnie Mendoza, την πυροβόλησε και τη σκότωσε, επειδή πίστευε πως τον απατά.

Το περιστατικό σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι, συνέβη στις 26 Ιουλίου. Ο δράστης που ήταν παντρεμένος με τη θεία του θύματος και πατέρας δύο παιδιών, διατηρούσε παράνομο δεσμό με τη Winnie τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο 44χρονος Stephen Myers

Το μοιραίο πρωινό όταν διαπίστωσε πως η 21χρονη είχε αργήσει να γυρίσει σπίτι, την ακολούθησε και όταν εκείνη βγήκε από το όχημά της, ο Myers απαίτησε να μάθει με ποιον ήταν όλη τη νύχτα.

Ακολούθησε άγριος καυγάς μεταξύ θείου και ανιψιάς, με αποτέλεσμα ο 44χρονος να βγάλει όπλο και να την πυροβολήσει πολλές φορές, προκαλώντας τον θάνατό της.

H 21χρονη Winnie Mendoza

Ο Myers στη συνέχεια πήγε σπίτι του και ομολόγησε στην 35χρονη σύζυγό του, Luisa Amanda Mendoza, τι είχε κάνει.

Στη συνέχεια διέφυγε από το σπίτι αλλά δεν πρόλαβε να πάει μακριά και συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο δράστης στην αστυνομία, το μυαλό του θόλωσε από ζήλια, επειδή πίστεψε πως η 21χρονη ανιψιά του είχε περάσει όλη τη νύχτα με κάποιον άλλο άνδρα.

O 44χρονος με τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά

Ο Stephen Myers εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου και κρίθηκε προφυλακιστέος, κατηγορούμενος για ανρθωποκτονία.

Το θύμα, η 21χρονη Winnie Mendoza, φέρεται να έκανε δύο δουλειές προκειμένου να τα βγάλει πέρα, ενώ παράλληλα σπούδαζε για να γίνει φαρμακοποιός.

Ο Stephen Myers

Η οικογένειά της είναι συγκλονισμένη από τον θάνατό της αλλά και από το γεγονός ότι είχε παράνομο δεσμό με τον θείο της.

«Ζούμε έναν εφιάλτη» δήλωσε στα ΜΜΕ η μητέρα της 21χρονης, Yessenia Mendoza.
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top