Έγινε 65 ετών η Μέρκελ - Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

Μετά τις φήμες για την κατάσταση της υγείας της

Δείτε στο βίντεο του Reuters τη Μέρκελ να λαμβάνει λουλούδια για τα γενέθλιά της από τους συνεργάτες της

Γενέθλια έχει σήμερα η Άνγκελα Μέρκελ και αποφάσισε να τα γιορτάσει συνεχίζοντας την καθημερινότητά της σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Η Μέρκελ με τα λουλούδια που της χάρισαν οι συνεργάτες της για τα γενέθλιά της

Η Μέρκελ με τα λουλούδια που της χάρισαν οι συνεργάτες της για τα γενέθλιά της / Φωτογραφία: AP

Δεν ξέρουμε αν κέρασε γλυκά τους συνεργάτες της, σύμφωνα με πηγές πάντως η σιδηρά κυρία της Γερμανίας δε θα αλλάξει το πρόγραμμά της με τη δικαιολογία πως είναι τα γενέθλιά της. 

Η καγκελάριος γιορτάζει τα 65 της χρόνια προεδρεύοντας του υπουργικού συμβουλίου όπως κάνει κάθε εβδομάδα. Τα 60 της χρόνια τα είχε γιορτάσει παρακολουθώντας μία ομιλία για την παγκοσμιοποίηση και τα 50 της την ομιλία ενός νευροεπιστήμονα. 

Παρά τις φήμες για την υγεία της μετά από τρεις εμφανίσεις της με αρχηγούς κρατών, κατά τις οποίες η κάμερα την έπιασε να τρέμει, η Μέρκελ λέει πως αισθάνεται μια χαρά και μπορεί να φέρει εις πέρας τα καθήκοντά της, κάτι που σκοπεύει να συνεχίσει να κάνει μέχρι το τέλος της θητείας της το 2021, καθώς δε σκοπεύει να κυνηγήσει για πέμπτη φορά την εκλογή της. 

Μετά το τρίτο τρέμουλο... καθιστή και πάλι η Μέρκελ

Είναι η πρώτη γυναίκα καγκελάριος της Γερμανίας, πρωτοεκλέκχθηκε το 2005 και αν ολοκληρώσει τη θητεία της, θα είναι η δεύτερη μακροβιότερη σε αυτή τη θέση μετά τον ιδρυτή του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Κρίστιαν Άντεναουερ.

Μέρκελ: Τι ψέλλιζε όταν έτρεμε για τρίτη φορά -Ειδικός διάβασε τα χείλη της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top