Ατακτούλης ο Αλμπαϊράκ: Φήμες ότι απάτησε την κόρη του Ερντογάν

Σάλος στην Τουρκία από το «ροζ» σκάνδαλο που αγγίζει τον Σουλτάνο

Βουίζει ο τόπος στην Τουρκία για τις φήμες που θέλουν τον γαμπρό του Ταγίπ Ερντογάν να απάτησε την κόρη του σουλτάνου και μάλιστα να «έφαγε» και κάτι ψιλές για το λόγο αυτό. 

Μια φωτογραφία του υπουργού Οικονομικών, Μπεράτ Αλμαϊράκ που τον δείχνει με μαυρισμένο μάτι αποτελούν σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ απόδειξη ότι ο γαμπρός του Ερντογάν έχει λερωμένη τη φωλιά του και μάλιστα φέρεται να ξυλοκοπήθηκε στο κότερό του και μετά να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Το «ροζ» σκάνδαλο έσκασε σαν «βόμβα» λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των επαναληπτικών δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη. 

Ωστόσο το περασμένο Σάββατο  Αλμπαϊράκ ανέβασε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του με την οικογένειά του για να δώσει τέλος στις φήμες περί εξωσυζυγικής σχέσης. 

Η φωτογραφία  που κοινοποιήθηκε και το πρακτορείο Anadolu, τον δείχνει με τον γιο, την κόρη του Berat και την Έρσα Αλμπαϊράκ.

«Η καλλιτέχνιδα της οικογένειάς μας, πνευματώδης και αφελής, η  Mahinur μας, αποφοίτησε από το δημοτικό σχολείο. Η οικογένεια απαιτεί αγάπη, πίστη και συμπόνια. Μια εικόνα μιας ευτυχισμένης οικογένειας δίνει πόνο σε εκείνους που δεν το γνωρίζουν αυτό», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Πάντως κάποια τουρκικά μέσα επιμένουν ότι ο Αλμπαϊράκ απάτησε την κόρη του Ερντογάν με το καλλίγραμμο μοντέλο Özge Ulusoy, όσο κι αν εκείνος θέλει να προωθεί το προφίλ του σωστού οικογενειάρχη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top