Πατέρας πέταξε από τον πέμπτο όροφο το μωρό του στα πρώτα του γενέθλια

Νευρίασε μετά από καυγά που είχε με τη μητέρα του

τούρτα γενεθλίων

Ένας πατέρας συνελήφθη από την αστυνομία γιατί πέταξε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας το μικρό του αγοράκι την ημέρα των πρώτων του γενεθλίων. 

Η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην πόλη Dazhou στην επαρχία Σετσουάν. Ο 29χρονος πατέρας καυγάδιζε με τη μητέρα του για ένα οικονομικό ζήτημα και πάνω στα νεύρα του άρπαξε το μωρό και το πέταξε από ύψος 20 μέτρων, με αποτέλεσμα το άτυχο αγοράκι να βρει τραγικό θάνατο. 

Ο ίδιος ομολόγησε ότι πέταξε το παιδί του από το παράθυρο. Μάλιστα η μητέρα και ο πατέρας του είπαν στην αστυνομία ότι μεγάλωναν οι ίδιοι το αγοράκι, όσο οι γονείς του εργάζονταν. 

«Το μωρό έκλαιγε στην αγκαλιά μου και ο γιος μου είπε ότι θα το έπαιρνε. Νόμισα ότι θα το έβαζε στο κρεβατάκι του, αλλά το άρπαξε και το πέταξε από το παράθυρο. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα για να το σώσω και απλά ξέσπασα σε κλάματα», είπε η γιαγιά του παιδιού.

Ένας φύλακας περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς έγινε το περιστατικό. 

«Στεκόμουν περίπου δέκα μέτρα από το φυλάκιό μου όταν είδα κάποιον να πετά κάτι από το παράθυρο. Το μωρό “προσγειώθηκε” περίπου τέσσερα μέτρα μακριά μου. Αρχικά νόμισα ότι ήταν σακούλα με σκουπίδια, αλλά αργότερα συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα παιδί κι άρχισα να ουρλιάζω», είπε. 

Ο πατέρας φέρεται να επιχείρησε να πηδήξει και εκείνος από το παράθυρο, αλλά τον σταμάτησαν οι γονείς του. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για την τραγωδία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top