Έπνιξε τη γυναίκα του στο τζακούζι και τον «έπιασε» η κάμερα ασφαλείας

Έκλεισε το καπάκι και η γυναίκα πάλευε απελπισμένα να σωθεί

Το ζευγάρι

Χειροπέδες σε έναν 58χρονο άνδρα στο Σικάγο πέρασαν οι αστυνομικοί, καθώς κατηγορείται ότι έπνιξε τη σύζυγό του μέσα στο τζακούζι που είχαν στο σπίτι τους. 

Ο Eric Huska συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, καθώς οι κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει στο σπίτι του τον κατέγραψαν να κλείνει το καπάκι του τζακούζι, εγκλωβίζοντας μέσα τη γυναίκα του, η οποία πάλευε να σωθεί. 

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ευτυχισμένο - φωτογραφία: Facebook

Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα φαίνεται το ζευγάρι να πίνει κρασί και να είναι μέσα στο τζακούζι, απολαμβάνοντας ρομαντικές στιγμές. Κάποια στιγμή η Laura φαίνεται να προσπαθεί να βγει έξω. Μάλιστα ο σύζυγός της, όπως δείχνει το υλικό της κάμερας προσπάθησε να τη βοηθήσει, όμως μετά για άγνωστη αιτία έκλεισε το καπάκι και την άφησε να πνιγεί. 

Η κάμερα κατέγραψε τις δραματικές τελευταίες ώρες της γυναίκας, η οποία προσπαθούσε απεγνωσμένα να σωθεί. Ο σύζυγός της βγήκε ξανά στην αυλή μετά από 90 λεπτά και βρήκε το πτώμα της να επιπλέει στο τζακούζι. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Ήταν όμως πολύ αργά. 

Συνήθιζαν πολλές φορές να χαλαρώνουν οι δυο τους στο τζακούζι - φωτογραφία: Facebook

Οι αστυνομικοί ακόμα δεν έχουν εντοπίσει το κίνητρο της δολοφονίας, εκτιμούν όμως ότι η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ συνέβαλε στο να γίνει το κακό. 

Παλιές ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού - φωτογραφία: Facebook

Ο 58χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε εγγύηση, ύψους 10.000 δολαρίων. Ο άνδρας δεν έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, ούτε υπήρξαν περιστατικά καυγάδων με τη σύζυγό του. 

Οι δυο τους μάλιστα έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και οι συγγενείς της γυναίκας δεν μπορούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» μία εβδομάδα μετά τον θάνατο της μητέρας της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top