Ο Γιούνκερ απαντά για το αν ήταν μεθυσμένος στη σύνοδο του ΝΑΤΟ!

Δείτε το βίντεο

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ζήτησε «σεβασμό» όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε σήμερα αν ήταν μεθυσμένος όταν παραπάτησε και χρειάστηκε βοήθεια για να περπατήσει στη διάρκεια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα της ΕΕ, όπως είχαν πει προηγουμένως και οι βοηθοί του, πως είχε μια κρίση ισχυαλγίας από την οποία υποφέρει εδώ και καιρό μαζί με κράμπα στα πόδια την περασμένη Τετάρτη.

Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

Ένα βίντεο δείχνει άλλους ηγέτες στη συνάντηση του ΝΑΤΟ να βοηθούν τον Γιούνκερ, ο οποίος την ερχόμενη εβδομάδα μεταβαίνει στην Ουάσινγκτον για κρίσιμες συνομιλίες για το εμπόριο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με αποτέλεσμα ευρωσκεπτικιστές πολιτικοί να ζητήσουν την παραίτησή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρέκλιζε ο Γιούνκερ στη Σύνοδο ΝΑΤΟ: «Ήπιε και το ασετόν της Μελάνια»

Καμμένος: "Δε συμπαθώ τον Γιούνκερ, αλλά δεν ήταν πιωμένος στη Σύνοδο"

Ο 63χρονος πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου έχει αναφερθεί στο παρελθόν σε πόνους στην πλάτη και στα πόδια και απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι το πρόβλημά του την περασμένη εβδομάδα είχε οποιαδήποτε σχέση με το αλκοόλ.

«Αυτό ήταν σωστό την περασμένη Τετάρτη και αυτό είναι σωστό σήμερα το πρωί και θα είναι σωστό απόψε και αύριο το πρωί», είπε στους δημοσιογράφους.

Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ 2

«Μου κάνει εντύπωση το ενδιαφέρον ορισμένων για αυτά τα θέματα που δεν είναι καν επουσιώδη και ζητώ σεβασμό.»

Μετά τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ ο Γιούνκερ συμμετείχε σε σειρά συναντήσεων και ταξιδιών στο εξωτερικό αυτή την εβδομάδα στην Κίνα και την Ιαπωνία.

Ο Γιούνκερ έχει απορρίψει επανειλημμένα τους ισχυρισμούς ότι έχει πρόβλημα με το αλκοόλ – ένας ισχυρισμός που προέβαλαν κυρίως βρετανικά ΜΜΕ όταν το Λονδίνο προσπαθούσε να μπλοκάρει τον διορισμό του πριν από τέσσερα χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top