Τρέκλιζε ο Γιούνκερ στη Σύνοδο ΝΑΤΟ: «Ήπιε και το ασετόν της Μελάνια»

Υποβασταζόταν και δε μπορούσε να σταθεί όρθιoς – Οργίασε το Twitter

Επεισοδιακή ήταν η έκτακτη Σύνοδος του ΝΑΤΟ που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες.

Μετά τις «απειλές» Τραμπ περί απόσυρσης των ΗΠΑ από τη συμμαχία, ήρθε και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ως κερασάκι στην τούρτα να «αποτελειώσει» το ηλεκτρισμένο σκηνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Aπειλές Τραμπ: «Μπορώ να βγάλω τις ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ»

Γιούνκερ τρέκλισμα

Ο Πρόεδρος της Κομισιόν που δεν έχει κρύψει την αγάπη του στο ποτό, εθεάθη υποβασταζόμενος από συνεργάτες του να τρεκλίζει, να περπατά αδέξια και με αστάθεια, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έχασε την ισορροπία του.

Όλα αυτά συνέβησαν την Τετάρτη, την ώρα που πήγαινε σε ένα gala, μπροστά σε δεκάδες τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο.

Γιούνκερ τρέκλισμα

Μάλιστα δυσκολευόταν τόσο πολύ να σταθεί όρθιος, που οι ηγέτες άλλων χωρών έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Οι Πρόεδροι της Φινλανδίας και της Ουκρανίας έπρεπε να τον κρατήσουν ώστε να ισορροπεί, ενώ ο Ολλανδός Πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε, έσπευσε κι εκείνος να δώσει μια χείρα βοηθείας στον Πρόεδρο της Κομισιόν.

Γιούνκερ τρέκλισμα

Η εικόνα του Γιούνκερ σε αυτή την κατάσταση έκανε γρήγορα τον γύρο του κόσμου. Άλλοι γέλασαν, άλλοι οργίστηκαν και άλλοι έσπευσαν να βγάλουν γνωμάτευση για τα αίτια του τρεκλίσματός του.

Και επειδή καλύτερα πολλές φορές είναι να σου βγει το μάτι παρά το όνομα (όπως λέει και ο λαός), οι περισσότεροι συμπέραναν πως… το αλκοόλ ήταν η αιτία.

Ο Γιούνκερ πάντως είχε αποκαλύψει παλαιότερα πως εδώ και χρόνια υποφέρει από ισχιαλγία, κάτι που επηρεάζει τον τρόπο κίνησής του.

Ο Πορτογάλος Πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα, υποστήριξε με τη σειρά του ότι ο Πρόεδρος της Κομισιόν είχε παραπονεθεί για πόνο στην πλάτη.Όταν ρωτήθηκε αν ο Πρόεδρος της Κομισιόν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, απάντησε:

«Όχι, όχι απ΄όσο γνωρίζω. Απλά έχει σοβαρό πρόβλημα με την πλάτη του. Απλά έδειχνε καλοδιάθετος. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στην Κομισιόν. Οι δικές μου πληοφορίες λένε πως η κατάσταση της υγείας του δεν είναι απειλητική, απλά κάποιες φορές έχει έντονους πόνους στην πλάτη».

Το γραφείο του Γιούνκερ απέφυγε να δώσει εξηγήσεις, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για προσωπικά δεδομένα.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ

Στο τέλος της ημέρας, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει αναπηρικό καροτσάκι, καθώς η ισχιαλγία από την οποία υποφέρει είναι μια εξαιρετικά επίπονη κατάστας.

Αποτέλεσμα είναι να μη μπορεί να ελέγξει το δεξί του πόδι, διότι το κόκαλο έχει μπλοκάρει μέσα στη λεκάνη.

Ο Γιούνκερ πρέπει να εγχειριστεί, αλλά δεν το κάνει ακόμα γιατί δεν έχει χρόνο για την αποκατάσταση. 
 

Όλα τα παραπάνω δεν έπεισαν το… Twitter, που με αφορμή το τρέκλισμα Γιούνκερ «οργίασε» με ευφάνταστα και χιουμοριστικά tweets:

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top