Κύπρος: Το τελευταίο αντίο στα 11χρονα κορίτσια

Σκοτώθηκαν σε τροχαίο, όταν επέστρεφαν από διαγωνισμό χορού

Το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού την 1η Ιουλίου που έκοψε το νήμα της ζωής δύο 11χρονων κοριτσιών συγκλόνισε την Κύπρο. Οι κηδείες της Βαρβάρας και της Χριστίνας τελέστηκαν στις 12 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο σε κλίμα οδύνης.

Αναποδογυρισμένο το όχημα στον αυτοκινητόδρομο της Κύπρου

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει ότι η χαρά από τον διαγωνισμό χορού της Ισπανίας, από όπου επέστρεφαν τα ξημερώματα της Κυριακής θα μετατρεπόταν σε τραγωδία. Οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι αποχαιρέτησαν τα δύο 11χρονα κορίτσια με δάκρυα στα μάτια, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι δε θα τις ξαναδούν. 

Το όχημα έχει προσκρούσει στο κιγκλίδωμα στην Κύπρο

Το χρονικό 

Οι δύο 11χρονες επέβαιναν μαζί με δύο 15χρονα αγόρια σε όχημα που οδηγούσε 40χρονη μητέρα. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν η μητέρα κάποιου εκ των κοριτσιών. Τα παιδιά επέστρεφαν από την Ισπανία, όπου συμμετείχαν με το αγαπημένο τους χορευτικό συγκρότημα σε διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών χορών.

Το αμάξι όπου επέβαιναν οι δύο 11χρονες που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Κύπρου

Τα ξημερώματα της Κυριακής επέστρεφαν με το πρώτο βραβείο στις αποσκευές τους, με κατεύθυνση την Πάφο. Το όχημα προσέκρουσε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε διαχωριστικό κιγκλίδωμα και ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο κοριτσιών και τον τραυματισμό των δύο αγοριών και της μητέρας.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top