Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ταξιδεύει πάντα με φορητή τουαλέτα

Αυτός είναι ο λόγος της περίεργης συνήθειάς του

Με μία φορητή τουαλέτα ταξιδεύει κάθε φορά ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν για να μην πέσει στα χέρια των εχθρών του δείγμα των κοπράνων του και καταφέρουν να αντλήσουν πληροφορίες για την υγεία του.

Ο Κιμ φοβάται τρομερά για τη ζωή του. Εκτός από τους άνδρες της ασφάλειάς του που τρέχουν σαν τρελοί γύρω από την αλεξίσφαιρη λιμουζίνα του όσο εκείνος είναι μέσα, τα μέτρα που λαμβάνει είναι δρακόντεια, αφού φοβάται και τη σκιά του.

Σύμφωνα με την Washington Post, πρώην μέλος της φρουράς του Κιμ Γιονγκ Ουν αποκάλυψε ότι «οι σωματικές εκκρίσεις του ηγέτη της Βόρειας Κορέας περιέχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του και ως εκ τούτου δε γίνεται να τις παρατήσουν».

Τη φορητή τουαλέτα ο Κιμ την πήρε φυσικά και στη Σιγκαπούρη, όπου συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρόεδρο, ώστε «οι δύτες υπονόμων να μην έχουν πρόσβαση στα κόπρανα του ανώτατου ηγέτη».

«Είναι αδιανόητο για τη βορειοκορεατική κοινωνία ο ανώτατος ηγέτης της να χρησιμοποιήσει δημόσια τουαλέτα όταν περιοδεύει στη χώρα», δήλωσε ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα Daily NK.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top