Άγριο έγκλημα στα Κατεχόμενα: Έσφαξε τον επτάχρονο γιο της με 17 μαχαιριές

Ο παππούς δεν άντεξε το σοκαριστικό θέαμα και έπαθε έμφραγμα

Τον ίδιο της το γιο κατακρεούργησε με 17 μαχαιριές μια 36χρονη μητέρα από τα Κατεχόμενα.

Οι λεπτομέρειες της ιστορίας προκαλούν φρίκη. Το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε στις 26 και 27 Μαϊου.

Ο πατέρας της 36χρονης, Μπιλγκέ Λορντ Κουντουρατζί, Ταχίρ Λορντ και η μητέρα της Σιουμέρ, μετέβησαν μαζί στο διαμέρισμα της κόρης τους και άνοιξαν με το δικό τους κλειδί.

Η εικόνα που αντίκρισε ο παππούς του προκάλεσε σοκ και μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε.Σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η γιαγιά, η οποία βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

Η παιδοκτόνος ομολόγησε την πράξη της στις αστυνομικές αρχές σήμερα και εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης κράτησης από το δικαστήριο.

ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕ ΟΤΑΝ Ο ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 

Τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, αναφέρουν ότι η 36χρονη που βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού, παραφρόνησε όταν εκείνος φέρεται να της είπε πως θα διεκδικούσε την κηδεμονία του.

Αφού μαχαίρωσε το παιδί της 17 φορές, στη συνέχεια ξάπλωσε δίπλα του.

Την επόμενη ημέρα κατάλαβε τι είχε κάνει και προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι ότι ο 7χρονος είχε μείνει για ώρες τραυματισμένος πριν ξεψυχήσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Κίπρις»  η 36χρονη το βράδυ της 26ης Μαίου πρώτα μαχαίρωσε τον γιο της και μετά επέφερε τραύματα στον καρπό και σε διάφορα μέρη στο σώμα της. Την επομένη το πρωί όταν κατάλαβε ότι ο γιος της δεν είχε πεθάνει, με άλλο μαχαίρι τον μαχαίρωσε ξανά στην κοιλιά και το στήθος και επέφερε νέα τραύματα στον εαυτό της και μετά λιποθύμησε.

Η Κίπρις γράφει ότι ο θάνατος του 7χρονου Ερτζιάν από πολλαπλά και βαθιά τραύματα με μαχαίρι διαπιστώθηκε ότι επήλθε στις 22:00 στις 27 Μαϊου.

Η 36χρονη παιδοκτόνος ήταν για τουλάχιστον 24 ώρες δίπλα στο σώμα του γιου της και φέρεται να ειδοποίησε με μήνυμα στο WhatsApp για την πράξη της, συνάδελφο του πατέρα του 7χρονου και εν διαστάσει συζύγου της ο οποίος είναι αστυνομικός σύμφωνα με πληροφορίες.

 

Δείτε  το μεσημβρίνο δελτιο ειδήσεων του STAR 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top