Λευκωσία: Έχασε την ζωή του τελικά ο 10χρονος

Συγκλονίζει η μητέρα του μικρού Σταύρου

Λευκωσία: Έχασε την ζωή του τελικά ο 10χρονος

Κατέληξε  τελικά, ο 10χρονος Σταύρος Γεωργαλής  στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, που  χτύπησε το πρωί στο κεφάλι παίζοντας μπάσκετ.

Έπειτα από τον τραυματισμό του, ο  μαθητής μεταφέρθηκε άμεσα στο  Γενικό  Νοσοκομείο Λάρνακας όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και του έδωσαν εξιτήριο.

Λίγο αργότερα ένιωθε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε ξανά  στο Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ξαναυποβλήθηκε σε εξετάσεις οι γιατροί αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όταν ο 10χρονος μαθητής έφθασε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας μπήκε  αμέσως στο χειρουργείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 10χρονος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

 

Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του άτυχου μαθητή:

Σύμφωνα με την μητέρα του μαθητή τονίζει πως , την πρώτη φορά που πήγε τον γιο της στο νοσοκομείο και έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, ρώτησε τον γιατρό, αν πρέπει να κάνει αξονική, με τον γιατρό να της απαντά: «τι όποιος χτυπήσει μια φορά, θα κάνουμε αξονική;», λέγοντάς της στη συνέχεια πως η ακτινογραφία που έγινε στον 10χρονο ήταν αρκετή.

Η μητέρα του Σταύρου κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της τόνισε, πως ο γιατρός δεν άγγιξε για να δει πόσο ήταν το μέγεθος του αιματώματος στο κεφάλι του γιου της, παρά εξέτασε μονάχα τα μάτια, το οξυγόνο και τα αυτιά του επειδή πονούσε.

Θυμωμένη φώναζε πως ο γιος της θα έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο και να τον κοιτάζουν κάθε 15 λεπτά, κάνοντας συνέχεια ελέγχους και όχι να της πουν να φύγουν και να πάνε στο σπίτι μέσα σε είκοσι λεπτά.

 

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας

Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για τον αδόκητο θάνατο του 10χρονου μαθητή, αναφέρει ότι ο Υπουργός Κώστας Χαμπιαούρης, δεδομένης ενημέρωσης που έτυχε περί ατυχήματος στον σχολικό χώρο κατά τη διάρκεια αθλοπαιδιών, έχει προχωρήσει στον διορισμό ανεξάρτητου ερευνώντος λειτουργού για την άμεση διερεύνηση του συμβάντος.

Το Υπουργείο εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του 10χρονου μαθητή ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του.

Η Γ.Δ. του Υπουργείου Υγείας θα ερευνήσει για το περιστατικό με τον 10χρονο μαθητή

Έντονα θορυβημένος είναι ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου από το περιστατικό με το 10χρονο μαθητή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.

Ο κ. Ιωάννου ανέθεσε τη διεξαγωγή έρευνας στην ίδια τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου «με εντολή τη διασφάλιση της πλήρους διερεύνησης και εξακρίβωσης του τι ακριβώς συνέβη και ανάθεσης ευθυνών εκεί και όπου προκύπτουν από όποια θέση κι αν υπηρετούν, ανεξαρτήτου βαθμού».

Ο Υπουργός Υγείας βρίσκεται στο στο Τελ Αβίβ, όπου επισκέπτεται ιδιωτικά τον αστυνομικό που νοσηλεύεται σε ιατρικό κέντρο της χώρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top