Διπλή δολοφονία στη Λευκωσία: Στο κακουργιοδικείο παραπέμπονται οι 4 κατηγορούμενοι

Θα δικαστούν τον Ιούνιο

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πώς οι κατηγορούμενοι σχεδίασαν το έγκλημα

Σε απευθείας δίκη, ενώπιον του Κακουργιοδικείου στις 13 Ιουνίου, παραπέμφθηκαν σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας τέσσερα πρόσωπα, που κατηγορούνται για την δολοφονία με μαχαίρι του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του, Ντίνας Σεργίου.

Οι κατηγορούμενοι, που τελούν σε προφυλάκιση, είναι ο Λοΐζος Τζιωνής, 33 ετών, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι σκότωσε το άτυχο ζευγάρι, η σύντροφος του Σάρα Σιανς, 21 ετών, ο ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού 23 ετών και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος, 22 ετών.

Οι τέσσερις αντιμετωπίζουν δώδεκα κατηγορίες, μεταξύ των οποίων, διάπραξη φόνου εκ προμελέτης, συνωμοσία προς διάπραξη φόνου, ληστεία και απαγωγή.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το ζευγάρι  βρέθηκε νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρά του τα ξημερώματα της 20ης Απριλίου. Αρχικά, ο 14χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, που πήγε σε γειτονικό σπίτι για να ζητήσει βοήθεια, είπε ότι δύο άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν τους γονείς του. Το σπίτι βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της περιοχής του Στροβόλου Λευκωσίας.

Συνολικά για το φονικό έχουν συλληφθεί κατά σειρά τέσσερα πρόσωπα. Ένας 33χρονος από τη Λευκωσία, ο ετεροθαλής αδελφός του, η 21χρονη φίλη του καθώς επίσης κι ένας 22χρονος. Οι τέσσερις σύμφωνα με τη μαρτυρία της κοπέλας, σχεδίασαν την είσοδο στην οικία του Στροβόλου με στόχο την αφαίρεση του χρηματοκιβωτίου στις 18 Απριλίου, το οποίο ωστόσο δεν βρέθηκε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top