Σε κουβά με χλωρίνη έκρυψαν το μαχαίρι και τα ρούχα του διπλού φονικού στην Κύπρο

Οι αστυνομικοί πλησιάζουν όλο και περισσότερο στην εξιχνίαση του διπλού εγκλήματος στο Στρόβολο

Οι ανακριτές αναζήτησαν νέες απαντήσεις από τον 33χρονο

Αρκετά σημεία της υπόθεσης του διπλού φονικού στην Κύπρο, έως τώρα δεν έχουν φωτιστεί πλήρως, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ενισχυτική μαρτυρία, με την οποία θα μπορέσουν να σιγουρευτούν για τον δράστη, αλλά και να διαπιστώσουν χωρίς καμία αμφιβολία το κίνητρο που οδήγησε στο μακελειό.

Σε σύσκεψη στο αρχηγείο αστυνομίας, αξιολογήθηκαν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων, των ενδυμάτων και του μαχαιριού που υπέδειξε ο 33χρονος και εντοπίστηκαν στην οικία του πατέρα του, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής

Αυτό είναι και το μεγάλο ερώτημα λοιπόν, εάν δηλαδή το μαχαίρι που εντοπίστηκε είναι και το φονικό όπλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά το γεγονός ότι τόσο τα ενδύματα όσο και το μαχαίρι, εντοπίστηκαν μέσα σε κουβά, ο οποίος περιείχε χλωρίνη και όπως διαπιστώθηκε ταυτοποιήθηκαν με γενετικό υλικό του 33χρονου φερόμενου ως δράστη, ο οποίος τελεί υπό 8ημερη κράτηση, εντούτοις δεν είναι ξεκάθαρο εάν είναι τα ενδύματα και το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξη του εγκλήματος.

Πριν εκπνεύσει το 8ημερο διάταγμα της κράτησης του υπόπτου, την ερχόμενη Παρασκευή, θα πρέπει να λάβουν χώρα και εξετάσεις για τα τραύματα που έφεραν τα θύματα, ώστε να διαπιστωθεί εάν οι συνολικά 35 μαχαιριές προέρχονται από το συγκεκριμένο μαχαίρι.

Οι ανακριτές αναζήτησαν επιπλέον  απαντήσεις από τον 33χρονο αμέσως μετά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων, των επιστημονικών εξετάσεων των τεκμηρίων. Η νέα ανάκριση κράτησε περίπου 3 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες η ανακριτική ομάδα, δεν κατάφερε ν' αποσπάσει από τον ύποπτο νέα στοιχεία τα οποία ενδεχομένως να έριχναν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top