Σφοδρή επίθεση Ερντογάν στην Ευρώπη: «Οι "8" πήγαν να με σκοτώσουν αλλά για τους 2 Έλληνες ξεσηκώθηκε η Δύση»

«Λυπάμαι, είμαστε κράτος δικαίου! Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει»

Τέλος δεν έχουν οι προκλήσεις από τον Ερντογάν, ο οποίος φτάνει στα άκρα την κόντρα του τόσο με την Ελλάδα όσο και με την Ευρώπη, με αφορμή τη σύλληψη στον Έβρο και τη φυλάκιση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι εδώ και περίπου ένα μήνα κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, χωρίς να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκληρή απάντηση Μαξίμου σε Ερντογάν: «Η Ελλάδα έχει Πρωθυπουργό όχι Σουλτάνο»

 

Από τα Αντιόχεια κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία όπου βρέθηκε, ο Τούρκος Πρόεδρος φορώντας στολή παραλλαγής, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Ευρώπη, αναφερόμενος στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς.

 

 

Όπως μετέδωσε ο Μανώλης Κωστίδης στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ, ο Ερντογάν είπε:

 

«Ξέρετε, κάποιοι προσπάθησαν να με σκοτώσουν και διέφυγαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο. Τότε ο Τσίπρας μου είχε πει πει ότι "σε 10 – 15 μέρες θα το κανονίσω". Πέρασαν μήνες και χρόνια και ακόμη να το κανονίσει. Και τώρα ψάχνουν να τους προστατεύσουν. Πριν από λίγες ημέρες πιάσαμε δύο Ελληνες που παραβίασαν τα σύνορα. Ξεσηκώθηκε όλη η Δύση. Μας είπαν "είστε μεγάλο κράτος, δώστε τους σε εμάς". Λυπάμαι, είμαστε κράτος δικαίου. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Σταματήστε. Για αυτούς τους τρομοκράτες δεν κάνατε τίποτα. Για αυτούς δεν είπατε τίποτα στον Τσίπρα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top