Έσπασε την παράδοση η Μελάνια! Εμφανίστηκε μόνη και στα λευκά στο ετήσιο μήνυμα του συζύγου της προς τον αμερικανικό λαό

Κάθισε δίπλα σε δύο άτομα που ίδια είχε προσκαλέσει

Λίγες μόλις μέρες μετά το ροζ σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Τραμπ και μία πορνοστάρ, η Μελάνια Τραμο έκανε την εμφάνισή της στο πρώτο ετήσιο μήνυμα του Αμερικανού προέδρου μόνη της, επιλέγοντας να μη συνοδεύσει, ως είθισται, το σύζυγό της στο Κογκρέσο.

Η Μελάνια έφτασε με ξεχωριστό αυτοκίνητο κι έκανε εντυπωσιακή είσοδο ντυμένη στα λευκά, κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Μάλιστα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ συνόδευσε δύο ξεχωριστούς προσκεκλημένους της στο Καπιτώλιο, έναν αστυνομικό και τη σύζυγό του, με τους οποίους κάθισε δίπλα δίπλα.

Η κίνηση αυτή της Μελάνια πυροδότησε πλήθος δημοσιευμάτων στα αμερικανικά ΜΜΕ που υποστήριξαν ότι ενδεχομένως να στέκουν οι φήμες που τη θέλουν αρκετά ενοχλημένη μετά από τις αποκαλύψεις για τις ερωτικές ατασθαλίες του συζύγου της.

Πάντως η ίδια, φρόντισε να κάνει λαμπερή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα λευκό κοστούμι του οίκου Dior κι ένα λευκό πουκάμισο Dolce & Gabbana, ενώ δε σταμάτησε να χαμογελά, ώστε να μη δώσει δικαίωμα για πικρόχολα σχόλια.

Πάντως η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, ερωτηθείσα για την ασυνήθιστη επιλογή της Πρώτης Κυρίας να μη συνοδεύσει τον Αμερικανό πρόεδρο, είπε ότι ο μόνος λόγος που έφτασαν χωριστά ήταν γιατί η Μελάνια ήθελε να τιμήσει τους καλεσμένους της, συζητώντας για λίγο μαζί τους, πριν από την ομιλία του συζύγου της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top