Έβγαλαν από το στομάχι ασθενούς 263 κέρματα και 100 καρφιά

Άφωνοι οι γιατροί από το θέαμα

Έβγαλαν από το στομάχι ασθενούς 263 κέρματα κι 100 καρφιά

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί νοσοκομείου στην Ινδία, όταν διαπίστωσαν ότι ένας ασθενής, που παραπονιόταν για έντονους πόνους στο στομάχι είχε καταπιεί 263 κέρματα, 100 καρφιά, δεκάδες ξυραφάκια, πέτρες, κομμάτια γυαλιού κι ένα σκουριασμένο σιδερένιο κρίκο 15 εκατοστών.

Ο 35χρονος, Μακσούντ Χαν εισήλθε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με δυνατούς πόνους και οι γιατροί αρχικά πίστεψαν ότι υπέστη τροφική δηλητηρίαση.

Όταν όμως τον υπέβαλαν σε ενδοσκόπηση είδαν την απίστευτη αυτή εικόνα. Αμέσως τον οδήγησαν στο χειρουργείο και του αφαίρεσαν τα ξένα αντικείμενα που ήταν στο στομάχι του και ζύγιζαν συνολικά επτά κιλά.

Όπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος, πάσχει από νοητικά προβλήματα και δεν είχε ενημερώσει την οικογένειά του ή τους φίλους του για τις περίεργες διατροφικές του συνήθειες.

Ο ίδιος παραδέχθηκε συχνά κατάπινε τα κέρματα που του έδιναν οι πελάτες του ταξί tuk tuk που οδηγεί, όμως τους τελευταίους μήνες υπέφερε από έντονους πόνους.

Οι γιατροί ακόμα δεν έχουν καταλάβει πώς τα καρφιά και τα άλλα αιχμηρά αντικείμενα που βρέθηκαν στο στομάχι του δεν του είχαν προκαλέσει μεγαλύτερο πρόβλημα. Συγγενείς του λένε ότι τα τελευταία χρόνια έπασχε από κατάθλιψη και ίσως αυτή να ήταν η αιτία που κατάπινε όλα αυτά τα περίεργα αντικείμενα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top