Τον τύφλωσε το πάθος, κατακρεούργησε τον συγκάτοικο της φίλης του και τον έριξε σε βαρέλι με οξύ! ΒΙΝΤΕΟ

Ένα φριχτό έγκλημα πάθους συγκλονίζει τη Νάπολη

Ένα έγκλημα πάθους συγκλονίζει τη Νάπολη. Το πάθος τύφλωσε έναν 35χρονο, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε έναν νεαρό ακτιβιστή για τα δικαιώματα των γκέι, επειδή ζήλευε τη φιλική σχέση που είχε αναπτύξει το θύμα με την τρανς ερωμένη του!

Vincenzo Ruggiero

Το θύμα, ο 25χρονος Vincenzo Ruggiero είχε εξαφανιστεί πριν από μερικές εβδομάδες στην πόλη Τζουλιάνο. Μέσα από έρευνές, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στον Ciro Guarente, ο οποίος διατηρούσε ερωτικό δεσμό με μια τρανσέξουαλ γυναίκα που το τελευταίο διάστημα συγκατοικούσε με τον Ruggiero.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 35χρονο το περασμένο Σάββατο και μετά από ανακρίσεις και έρευνες οδηγήθηκαν στο γκαράζ ενός σπιτιού όπου, μέσα σε ένα... βαρέλι με οξύ, βρήκαν τα υπολείμματα της σορού του εξαφανισμένου νεαρού.

Ciro Guarente

Όταν ο 35χρονος συλληφθείς, κατάλαβε ότι δεν μπορεί να κρυφτεί, καθώς κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις προσπάθειες του να ξεφορτωθεί το πτώμα, ομολόγησε το έγκλημά του στις αρχές. 

«Ναι, τον σκότωσα επειδή είχε αποκτήσει μια ύποπτα στενή φιλική σχέση με τη σύντροφό μου», είπε ο Guarente, αναφερόμενος στην τρανσέξουαλ Heven Grimaldi, η οποία όπως προαναφέραμε, συγκατοικούσε με το θύμα πριν την εξαφάνιση του. 

Η Grimaldi, συγκλονισμένη από την εξαφάνιση του Vincenzo Ruggiero, είχε εκφράσει την θλίψη της,  μέσω των social media.

Heven Grimaldi

«Μου λείπει το τραγούδι σου μέσα στο σπίτι, οι καθημερινές μας κουβέντες, τα πάντα θυμίζουν την απουσία σου, που μου παγώνει την ψυχή.Ο μόνος μου στόχος είναι να σε βρω και να γίνω ξανά ευτυχισμένη» έλεγε η Heven.

ΦΩΤΟ NAPOLITODAY , CORRIERE DE LA SERA

BINTEO FACEBOOK 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top