ΣΑΛΟΣ με το hit «Despacito»: Σφάζονται οι δημιουργοί του τραγουδιού με τον Μαδούρο! ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση των καλλιτεχνών στον πρόεδρο της Βενεζουέλας- Πρώτη Ανάρτηση 25-07-2017 15:51

Την αντίδραση των τραγουδιστών Luis Fonsi και Daddy Yankee προκάλεσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος διασκεύασε την παγκόσμια επιτυχία «Despacito» και την χρησιμοποίησε με...  άλλους στίχους στη διάρκεια ογκώδους συγκέντρωσης εν όψει του δημοψηφίσματος για την αλλαγή Συντάγματος.

Η διασκευασμένη μορφή του τραγουδιού, η οποία έγινε χωρίς ο Μαδούρο να ζητήσει την άδεια των δημιουργών, εξόργισε τους Luis Fonsi και Daddy Yankee. 

«Δεν ρωτήθηκα, ούτε εξουσιοδότησα κανέναν για τη χρήση του Despacito ή την αλλαγή των στίχων του στο όνομα πολιτικών φιλοδοξιών και ακόμη περισσότερο εν μέσω μιας αξιοθρήνητης κατάστασης στη Βενεζουέλα, μια χώρα που αγαπώ τόσο πολύ», τόνισε ο Luis Fonsi.

«Η μουσική μου είναι για όλους όσοι θέλουν να την ακούσουν και να την απολαύσουν και όχι ως προπαγάνδα, που προσπαθεί να χειραγωγήσει το λαό που φωνάζει για την ελευθερία του», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Από την πλευρά του ο Daddy Yankee ανήρτησε στο Instagram μία φωτογραφία του Μαδούρο με έναν κόκκινο σταυρό πάνω του και συνοδευόμενο με τη λεζάντα: «Το να σφετερίζεσαι παράνομα ένα τραγούδι δεν συγκρίνεται με τα εγκλήματα που διαπράττεις και έχεις διαπράξει στη Βενεζουέλα. Το δικτατορικό σου καθεστώς είναι ένα αστείο, όχι μόνο για τα αδέρφια μου στη Βενεζουέλα, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο. Με το αισχρό μαρκετινίστικο σχέδιό σου, δίνεις έμφαση στη φασιστική σου ιδεολογία». H ανάρτηση του Daddy Yankee συγκέντρωσε πάνω από 207.000 likes. 

Και όλα αυτά, ενώ η Βενεζουέλα κλυδωνίζεται από βίαιες διαδηλώσεις, με τουλάχιστον 100 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους στις αναταραχές των τελευταίων μηνών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top