Mε… τα πεθερικά του κάνει διακοπές ο Τραμπ στο πολυτελές θέρετρό του! ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αμερικανός Πρόεδρος σε μια μικρή απόδραση στη Φλόριντα- Πρώτη Ανάρτηση 21-03-2017 12:08

Λίγο μετά τη συνάντηση με την Γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ, ο πρόεδρος, η Πρώτη Κυρία και ο μικρός τους γιος Μπάρον έφυγαν από την Ουάσινγκτον για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο χαλάρωσης στο πολυτελές θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο.

Η Μελάνια Τραμπ φόρεσε ένα κατακόκκινο σύνολο και κρατώντας από το χέρι τον Ντόναλντ απαθανατίστηκε από τους φωτορεπόρτερ να επιβιβάζεται στο ελικόπτερο που θα τους μετέφερε ως το Air Force One και αυτό με τη σειρά του στη Φλόριντα.           

Όμως αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερο και οι φιλοξενούμενοι του Τραμπ σημαντικοί.  Πριν από λίγες ώρες, τα πεθερικά του Τραμπ έφτασαν στο Παλμ Μπιτς και κατευθύνθηκαν Μαρ-α-Λάγκο. για να απολαύσουν τη φιλοξενία του γαμπρού τους.    

 

 

Ο Βίκτωρ και η Αμαλίγια, πλέον ζουν στις ΗΠΑ, αλλά επισκέπτονται τη Σλοβενία κάθε χρόνο. Ταξίδεψαν και αυτοί με το προεδρικό αεροσκάφος, συντροφιά με τον πρόεδρο, την κόρη και τον εγγονό τους και όπως αναφέρουν τα ξένα δίκτυα θα περάσουν μαζί αυτό το Σαββατοκύριακο.    

Πίσω στον Λευκό Οίκο, η Ιβάνκα έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, καθώς θα αποκτήσει το δικό της γραφείο στη Δυτική Πτέρυγα, πρόσβαση σε διαβαθμισμένες πληροφορίες και κυβερνητική τηλεφωνική συσκευή. Δεν θα λαμβάνει μισθό. Aν και δεν αναμένεται να αποκτήσει επίσημο τίτλο, στο μυαλό του λαού εκείνη είναι η Πρώτη κυρία των ΗΠΑ. 

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα του Independent για την φύλαξη της Πρώτης κυρίας, προκαλεί εκνευρισμό στην Ουάσινγκτον. «O Τραμπ δεν θα χρειαζόταν να κόψει 18 εκατ. δολάρια από την Παιδεία, εάν η Μελάνια ζούσε στον Λευκό Οίκο» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Τα έξοδα για την προστασία, τόσο εκείνης όσο και του γιου της, Μπάρον, είναι 127.000- 145.000 δολάρια την ημέρα. Οι δυο τους θα μείνουν στον Trump Tower έως τον Ιούνιο. Ο καημός του Τραμπ όμως είναι να ξηλώσει το Οbamacare.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top