Κι άλλη σεξοβόμβα στην κυβέρνηση Τραμπ!

"Φωτιές" ανάβει η μελλοντική σύζυγος του αμερικανού υπουργού Οικονομικών

Mέσα σε όλα νέος «ροζ» πονοκέφαλος βασανίζει τον Τραμπ. Μετά τις γυμνές φωτογραφίσεις της Μελάνια, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν άκρως πιπεράτες και αισθησιακές σκηνές με πρωταγωνίστρια την σύντροφο του νέου Αμερικανού Υπουργού Οικονομικών.

Η Λουίζ Λίντον, είναι η μελλοντική σύζυγος του νέου τσάρου της αμερικανικής οικονομίας.  Μέχρι πρότινος, τα μίντια δεν είχαν ενδιαφερθεί  για το υποκριτικό της ταλέντο. Τα γυμνά της πλάνα όμως στην ταινία «Intruder» στην οποία πρωταγωνιστεί, κατάφεραν να επισκιάσουν την ορκωμοσία του αρραβωνιαστικού της, Στίβεν Μνούτσιν .

Η σέξι εικόνα της στο θρίλερ δεν είχε καμία σχέση με το πώς εμφανίστηκε στο πλευρό του συντρόφου της, την μεγάλη του μέρα. Φορώντας ένα κομψότατο φόρεμα, παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ, του κρατούσε την Βίβλο, όπως ακριβώς είχε κάνει και η Μελάνια στην ορκωμοσία του συζύγου της. 

Στο παρελθόν η Λουίζ Λίντον είχε προκαλέσει ξανά σάλο για τα αμφιλεγόμενα και αναληθή απομνημονεύματα της. Περιέγραφε πώς έσωσε τη ζωή δεκάδων φτωχών κοριτσιών στην Αφρική. Αρκετοί ήταν εκείνοι που είχαν χαρακτηρίσει το βιβλίο της παραλήρημα ρατσισμού και ανακρίβειας, γεμάτο στερεότυπα.

Με τον Στίβεν Μνούτσιν γνωρίστηκαν σε ένα γκαλά περιβαλλοντικής ομάδας. Έκτοτε μένουν μαζί στην έπαυλη του πρώην τραπεζίτη της Wall Street στο Μπελ Ερ.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top