Αγρίεψε η Μελάνια: Μήνυση 150 εκ.ευρώ στη «Daily Mail» για το άρθρο περί «συνοδού πολυτελείας»

Η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν ξεχνά

Mπορεί να ΄χει ακούσει και να’ χει ακούσει διάφορα η Μελάνια, αλλά αυτό που δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα, είναι ένα παλαιότερο δημοσίευμα της «Daily Mail», στο οποίο το βρετανικό μέσο φέρεται να υπονοούσε πως η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι «συνοδός πολυτελείας».

Αυτό είχε συμβεί τον Αύγουστο του 2016, με τον αρθρογράφο της «Daily Mail» Webster Tarpley, να αναφέρει πως η «Μελάνια εργαζόταν ως συνοδός κυριών τη δεκαετία του ’90, όταν και έκανε καριέρα ως μοντέλο».

Τότε η Μελάνια (που δεν ήταν ακόμα Πρώτη Κυρία), είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της Mail Media Inc στην Μέριλαντ, αλλά ο δικαστής αποφάσισε πως η υπόθεση δεν μπορούσε να συζητηθεί στη Μέριλαντ κι έτσι την απέρριψε.

Μάλιστα  το βρετανικό μέσο είχε ανακαλέσει το άρθρο αμέσως και είχε προχωρήσει σε επανορθωτικό δημοσίευμα.

Να σημειώσουμε, ότι η Μελάνια τότε δεν είχε μηνύσει μόνο την Mail Media Inc αλλά και τον μπλόγκερ και ραδιοφωνικό παρουσιαστή Webster Tarpley επειδή είχαν αναφερθεί στις φήμες περί συνοδού πολυτελείας.

Ο καιρός πέρασε, η Μελάνια Τραμπ έγινε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αλλά… δεν ξέχασε.

 

 

Έτσι, αποφάσισε να υποβάλλει εκ νέου την αγωγή της τόσο κατά του βρετανικού μέσου όσο και κατά του αρθρογράφου, αυτή τη φορά σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όπου η εταιρία διατηρεί γραφεία και ζητά αποζημίωση ύψους τουλάχιστον 150 εκατομμυρίων δολαρίων για τη ζημιά που προκάλεσε το άρθρο στη φήμη της και την επαγγελματική της καριέρα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top