Το δεξί χέρι του Ερντογάν ξεφτιλίζει την Ελλάδα: Ο Πρωθυπουργός χωρίς γραβάτα έκανε όσα του είπε το ΔΝΤ

Μακάρι να σηκώνονταν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας

Το δεξί χέρι του Ερντογάν ξεφτιλίζει την Ελλάδα κι απειλε

Το παραλήρημα της Τουρκίας κατά της Ελλάδας καλά κρατεί! Πιο πρόσφατο παράδειγμα, ο Γιγίτ Μπουλούτ, σύμβουλος του Ερντογάν, που, λίγες μέρες πριν είχε πει για τους Έλληνες ότι είναι «σκλάβοι που τους πούλησε ο πρωθυπουργός τους».

 

 

Ο Μπουλούτ, στο νέο του ξέσπασμα, έκανε λόγο για ξεπούλημα της Ελλάδας από τον Αλέξη Τσίπρα, σε εκπομπή του στην κρατική τηλεόραση του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TRT Haber, με παρόμοιες δηλώσεις. Συγκεκριμένα, είπε: «Όλα τα λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες, σήμερα δεν υπάρχει Ελλάδα».

Στο ίδιο κλίμα πρόσθεσε: «Μακάρι να σηκώνονταν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. Ένας Πρωθυπουργός που δεν φοράει γραβάτα έκανε όλα όσα του είπε το ΔΝΤ και η ΕΕ. Πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πω καθαρά: σήμερα οι Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι. Τι περιμένουν; Περιμένουν το χρέος εκεί», ανέφερε.

 

 

Ο σύμβουλος του Ερντογάν συμπλήρωσε: «Οι Έλληνες δεν είναι εχθροί μας. Τον παππού μου τον σκότωσαν Ρωμιοί, αλλά ο πατέρας του με πήρε και μου είπε τον παππού σου τον σκότωσαν οι Έλληνες, αλλά ο Γιώργος που είναι στην ηλικία σου δεν φταίει, δεν θα είσαι εχθρός του. Όταν περάσεις τα Ύψαλα, είναι η Ελλάδα, είναι οι γείτονές μας. Και ο θείος εκεί κάθεται στο καφενείο με το καπέλο του και πίνει τον καφέ του και ο θείος στα Ύψαλα κάθεται με το καπέλο και πίνει τον καφέ του. Δεν έχουν καμιά διαφορά. Επομένως, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Ελλάδα. Έχουμε πρόβλημα με τις ιμπεριαλιστικές χώρες που βρίσκονται πίσω από την Ελλάδα. Έχουμε πρόβλημα με τους Βρετανούς που έβαλαν τον ελληνικό στρατό στις αρχές του 1900 σε αυτή την περιοχή. Έχουμε πρόβλημα με εκείνους που παίζουν τα ίδια παιχνίδια. Έχουμε πρόβλημα με τον ιμπεριαλισμό. Όχι με τους Έλληνες. Με τους ορθόδοξους δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή υπήρξαμε μαζί και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Πρόβλημα έχουμε με το Βατικανό».

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι, λίγες μέρες πριν, σε συνέντευξή του στο ίδιο κανάλι, ο Μπουλούτ είχε πει σχεδόν τα ίδια, με δηλώσεις τύπου «Ολα τα λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες. Σήμερα δεν υπάρχει Ελλάδα. Μακάρι να σηκώνονταν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας»

 


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top