ΡΕΣΙΤΑΛ προκλητικότητας: Ο Τσαβούσογλου προειδοποιεί την Ελλάδα με ατύχημα και λέει στον Καμμένο να μαζέψει το κεφάλι του

Εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Καμμένο και λέει πως «αν η κατάσταση κλιμακωθεί και "Αλλάχ φυλάξοι" γίνει ένα ατύχημα,δεν θα μπορεί να διορθωθεί μετά»

Mε ατύχημα προειδοποιεί την Ελλάδα ο Τσαβούσογλου

Σε ντελίριο βρίσκεται η Τουρκία, με τις «πολεμικές» δηλώσεις των υπουργών και των βουλευτών της, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες έχουν δώσει… ρεσιτάλ.

Στο τελευταίο «επεισόδιο» στο σίριαλ των απειλών και των προειδοποιήσεων προς την Ελλάδα, «πρωταγωνιστεί» ο Μελβούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο και προειδοποιεί την Ελλάδα με… ατύχημα!

Μετά την ρίψη στεφάνου στα Ίμια από τον Υπουργό Έθνικής Άμυνας και τις δηλώσεις του ότι «τα Ίμια  είναι ελληνικό έδαφος και η μετάβαση όχι μόνο του υπουργού Άμυνας, αλλά οποιουδήποτε πολίτη εκεί είναι "βόλτα στο σπίτι του"» ., ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών με δηλώσεις του στην «Hurriyet» το… τερμάτισε.

Καλώντας τον Πάνο Καμένο να «συνετιστεί» και να «μαζέψει το μυαλό στο κεφάλι του», ο Τσαβούσογλου προειδοποίησε πως μπορεί να υπάρξει επεισόδιο λόγω αυτής της  «προκλητικής» συμπεριφοράς της Ελλάδας:

«Ο συνέταιρος της κυβέρνησης Τσίπρα, που είναι ο ηγέτης της ακροδεξιάς, είναι ταυτόχρονα και Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας. Αυτός ο Υπουργός προκαλεί συνεχώς. Η Ελλάδα από παλιά κάνει προκλητικές ενέργειες. Εμείς συμπεριφερόμαστε με λογική για να μην υπάρχει ένταση με την γείτονά μας».


 

Πρόσθεσε ακόμα πως «δεν πρέπει να εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι συμπεριφερόμαστε με λογική. Ξέρουμε να δίνουμε και την απαραίτητη απάντηση. Η στάση του υπουργού δεν είναι καινούρια. Εμείς γι’ αυτή τη στάση έχουμε μιλήσει και στον Τσίπρα και συνεχίζουμε να το κάνουμε. 
Οι διαφορές μεταξύ των δύο χωρών πρέπει να λύνονται με διάλογο. Πρέπει να υπάρξει κοινή λογική. Αν η κατάσταση κλιμακωθεί και ‘Αλλάχ φυλάξοι’, γίνει ένα ατύχημα, που κανένας δεν θέλει, δεν θα μπορεί να διορθωθεί μετά. Εμείς συμπεριφερόμαστε με μεγάλη ωριμότητα. Και ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας πρέπει να συμπεριφέρεται με ωριμότητα».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top