130 βραχονησίδες αμφισβητεί ο Τούρκος Πρωθυπουργός στο Αιγαίο!

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο η Τουρκία

Συνεχίζουν να πουλάνε «τσαμπουκά» οι Τούρκοι με το κρεσέντο των προκλητικών και εξωφρενικών δηλώσεων τους να μην έχει τέλος!

Μετά τον Τούρκο Υπ. Εξωτερικών, Μελβούτ Τσαβούσογλου, που απείλησε την Ελλάδα με ατύχημα και διεμήνυσε στον Πάνο Καμμένο να «μαζέψει το κεφάλι του», λέγοντας πως «αν η κατάσταση κλιμακωθεί, Αλλάχ φυλάξοι, δεν θα μπορεί να διορθωθεί μετά», ήρθε και η σειρά του Τούρκου Πρωθυπουργού να απειλήσει την Αθήνα.

Με αφορμή το θέμα των Ιμίων, ο Μπιναλί Γιλντιρίμ έκανε λόγο για 130 βραχονησίδες που είναι υπό αμφισβήτηση στο Αιγαίο.

Μάλιστα όπως μεταδίδει η «Hurriyet», σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, τόνισε πως «δεν έχουν κανένα νόημα για εμάς».

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Και φυσικά ο Τούρκος Πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να απειλήσει και πάλι την χώρα μας, λέγοντας:

«Εμείς απαντούμε στις προκλητικές κινήσεις που έρχονται από την άλλη πλευρά με χαμόγελο. Δεν θα πρέπει να το ερμηνεύουν λάθος αυτό(…) Η Τουρκία έχει τη δύναμη να απαντήσει σε κάθε εχθρική ενέργεια».

Παράλληλα, έκανε λόγο για «προβλήματα στο Αιγαίο που δεν είναι καινούργια αλλά εχουν μακρά ιστορία».

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 8 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Στη συζήτηση που είχε ο Τούρκος Πρωθυπουργός με τους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε και στην υπόθεση των 8 στρατιωτικών που «πονά» την Τουρκία, λέγοντας πως η «εξέλιξη αυτή μας προκαλεί ενόχληση. Έχω στείλει επιστολη στον κ. Τσίπρα γι' αυτό. Σε αυτήν εκφράζω εκ νέου την προσδοκία μας για την έκδοση αυτών των ανθρώπων με την επανεξέταση των σχετικών αποφάσεων στο πλαίσιο του νόμου» είπε ο κ. Γιλντιρίμ διευκρινίζοντας ότι έχει στείλει πρόσφατα την επιστολή στον Έλληνα πρωθυπουργό και δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση.

Κάλεσε, τέλος, την Αθήνα να εκδόσει τους «8» στην Τουρκία «όπως έκαναν οι άλλοι γείτονες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top