ΔΕΙΤΕ τους Ομπάμα να λένε τα επόμενα σχέδιά τους στο βίντεο που έφτιαξαν μόνοι τους

Ευχαριστίες, διακοπές, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδρύματα στο επίκεντρο

Το πρώην προεδρικό ζεύγος ετοίμασε ένα βίντεο, μέσω του οποίου ενημερώνει τους (πολλούς) ενδιαφερόμενους για το τι θα κάνουν από εδώ και πέρα, αφού εγκαταλείψουν τον Λευκό Οίκο. 

«Μετά από 8 χρονια επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς» λένε αρχικά και ευχαριστούν τον αμερικανικό λαό από τα βάθη της καρδιάς τους για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Οπως εξηγούν ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα, αρχικά θα πάνε διακοπές προκειμένου να αναπληρώσουν κάποιες από τις δυνάμεις που δαπάνησαν υπηρετώντας τον αμερικανικό λαό.

Η Μισελ επισημαίνει ότι θα εγκαταλείψουν για λίγο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έχουν προγραμματίσει να ζήσουν για ένα διάστημα ως «κανονική οικογένεια».

Ο Μπάρακ Ομπάμα, στη συνέχεια, ανακοινώνει ότι θα δημιουργήσουν ένα ίδρυμα στο Σικάγο με όνομα Obama Foundation. Θα πρόκειται για Μουσείο, Βιβλιοθήκη και -όπως λέει ο ίδιος «ένα σημείο αναφοράς για την «πραγματική δημοκρατία».

Ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του καλούν επίσης τον κόσμο να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του κέντρου, προκειμένου να καταθέσουν τις ιδέες, τις σκέψεις και τα σχέδιά τους για το τι πρέπει να συμβεί, ώστε  ο κόσμος να γίνει καλύτερος και ασφαλέστερος.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top