ΦΩΤΟ: ΕΔΩ θα μείνει ο Τραμπ - Πως είχαν διακοσμήσει οι Ομπάμα τον Λευκό Οίκο

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το εσωτερικό της οικίας Ομπάμα

Για  οκτώ ολόκληρα χρόνια, το σπίτι της οικογένειας Ομπάμα ήταν ο Λευκός Οίκος. Όμως, ήταν ελάχιστες οι φορές που οι …απλοί καθημερινοί πολίτες μπόρεσαν να δουν το εσωτερικό του. Δεν γνωρίζαμε, λοιπόν, σχεδόν τίποτα για το στυλ και το ύφος που η οικογένεια προτίμησε για τη διακόσμηση του σπιτιού της, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.  

Για πρώτη φορά, φωτογραφίες κυκλοφόρησαν από το εσωτερικό του Λευκού Οίκου και το Elle Décor μάς ξεναγεί. Η χρωματική παλέτα είναι ουδέτερη και ήσυχη και διαμορφώνει ένα γαλήνιο περιβάλλον.

Ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα είχε παραδεχθεί ότι η πρώτη νύχτα που έμεινε στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά του ήταν απολύτως σουρεαλιστική, στην πορεία, όμως, τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του προσαρμόστηκαν κι απόλαυσαν την εμπειρία. Δήλωσε, μάλιστα, ότι όσο άνετα κι αν νιώθει κανείς εκεί μέσα, πρέπει πάντα να υπάρχει σεβασμός στον χώρο, καθώς εκεί κάποτε περπατούσε ο Αβραάμ Λίνκολν.

Στις φωτογραφίες διακρίνεται και η οικογένεια Ομπάμα σε καθημερινές στιγμές, όπως και τα Προεδρικά Σκυλιά, Μπο και Σάννυ.

Στον Λευκό Οίκο μετακόμισε σήμερα ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλτ Τραμπ. Μένει να δούμε αν θα διατηρήσει το ίδιο στυλ διακόσμησης ή αν θα το αλλάξει ριζικά.

 

Και μερικές φωτογραφίες από το πώς είχε επιλέξει η Μισέλ να διακοσμήσει τον Λευκό Οίκο τα Χριστούγεννα:

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top