Συγκλονιστική ιστορία: 15χρονη κατηγορείται για τον φόνο 7χρονης-Της έκοψε τον λαιμό

Δυο εβδομάδες νωρίτερα, το άτυχο κοριτσάκι είχε ντυθεί παρανυφάκι στο γάμο των γονιών του

15χρονη έκοψε τον λαιμό 7χρονης

Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση της σοκαριστικής δολοφονίας μιας 7χρονης από ένα 15χρονο κορίτσι.

Το θύμα

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Αγγλία με την κοινή γνώμη να έχει παγώσει από τις λεπτομέρειες του ειδεχθούς εγκλήματος.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε σε ένα χωράφι, με τον λαιμό κομμένο, μόλις μιάμιση ώρα αφότου είχε τελειώσει το σχολείο της.

Αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρουν πως η μητέρα της όταν είδε το παιδί της σφαγμένο, έπεσε στα γόνατα και άρχισε να ουρλιάζει λέγοντας:

«Όχι, όχι το μικρό μου κοριτσάκι!»

Οι γονείς της 7χρονης Katie

Για το αποτρόπαιο έγκλημα, συνελήφθη μια 15χρονη (τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα επειδή είναι ανήλικη ακόμα).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έφηβη συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας του 7χρονου κοριτσιού και της κατοχής επιθετικού όπλου.

Τραγική ειρωνία; Μόλις πριν από δυο εβδομάδες, η Katie Rough είχε ντυθεί παρανυφάκι στο γάμο των γονιών της, με την ευτυχία να την διαδέχεται γρήγορα η τραγωδία.

Το αποτρόπαιο θέαμα, αποκαλύφθηκε όταν ένας άντρας βρήκε το μεσημέρι της Δευτέρας την 7χρονη σοβαρά τραυματισμένη σε ένα μονοπάτι σε χωράφι της περιοχής και κάλεσε την Αστυνομία, λέγοντας πως υπάρχει ένας άνθρωπος πεσμένος στο έδαφος.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν έφθασε η αστυνομία αλλά εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Eδώ την βλέπετε παρανυφάκι στο γάμο τους

Η περιοχή κοντά στο γήπεδο αποκλείστηκε χθες Τρίτη και άνδρες του εγκληματολογικού ερεύνησαν τον τόπο του εγκλήματος. Αστυνομικά οχήματα εθεάθησαν σταθμευμένα μπροστά από ένα σπίτι σε απόσταση περίπου ενάμιση μιλίου από τον τόπο του εγκλήματος.

Οι δάσκαλοι της Κέιτι την περιγράφουν ως «ένα ευγενικό και καλόκαρδο παιδί», ενώ οι γείτονες ως ένα «πολύ γλυκό» κορίτσι που το έβλεπαν συχνά να παίζει έξω με τους φίλους του.

Η 15χρονη που κατηγορείται για την δολοφονία της Katie, αναμένεται να εμφανιστεί αργότερα σήμερα ενώπιον του Ειρηνοδικείου του Γιορκ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top