ΣΟΚ: «Κανόνιζε» 54χρονος ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ να βιάζει την 7χρονη κορούλα της

Τα μηνύματα που αντάλλαζαν προκαλούν ανατριχίλα

Κανόνιζε ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ να βιάζει την 7χρονη κόρη της

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Αρχές όταν είδαν τα μηνύματα που αντάλλαζε μία γυναίκα με έναν 54χρονο παιδόφιλο. Και αυτό γιατί η Βρετανίδα μητέρα «κανόνιζε» τον βιασμό της 7χρονης κόρης της από τον άντρα. «Τι φοράει; Φοράει την σχολική στολή;» την ρωτούσε σε ένα από τα μηνύματα ο Στιούαρτ Μπράντλει. 

Η αποκάλυψη του τρομακτικού σχεδίου έγινε όταν ο σύντροφος της γυναίκας υποψιαζόταν πως τον απατά. Όταν όμως έψαξε το κινητό της ανακάλυψε τα ανατριχιαστικά μηνύματα και ενημέρωσε τις αρχές.

Αφού επιβεβαίωσε τις υποψίες του και ήρθε αντιμέτωπος με τη σύντροφό του, εκείνη αντέδρασε βίαια και του είπε να φύγει από το σπίτι. Ο σύντροφός της είπε στην αστυνομία πως αρνήθηκε να της δώσει το τηλέφωνό της και δεν τον άφηνε να φύγει από το σπίτι.

Τελικά έφυγε από το σπίτι με το τηλέφωνό της και διάβασε όλα τα μηνύματα στο γραφείο του. Η σύντροφός του και ο 54χρονος χρησιμοποιούσαν το γράμμα "R" για τη λέξη rape (βιασμός). «Ας την κακοποιήσουμε» και «μπορώ να τη βιάσω» έγραφε σε κάποια άλλα μηνύματα.

Οι Αρχές τους συνέλαβαν αλλά τόσο ο παιδόφιλος όσο και η μητέρα της 7χρονης αρνούνται τις κατηγορίες της οργάνωσης και εφαρμογής σεξουαλικών εγκλημάτων.

Εκείνη, μάλιστα, υποστήριζε πως το παιδί της είναι όλη της η ζωή. Η δίκη συνεχίζεται...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top