Ηθοποιός επιτέθηκε σε έγκυο και τραυμάτισε τον σύζυγό της με κατσαβίδι!

Απίστευτο περιστατικό στον Βύρωνα

Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Βύρωνα, όπου γνωστή ηθοποιός φέρεται να επιτέθηκε σε έγκυο γυναίκα και να τραυμάτισε τον σύζυγό της με κατσαβίδι, επειδή... έβαλε στον σκύλο της νερό.

 

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν μάρτυρες στην εκπομπή Live News, η έγκυος είδε ότι η ηθοποιός είχε αφήσει έξω από το διαμέρισμα το σκυλάκι της και πήγε να του βάλει λίγο νερό. 

Όταν, όμως, η 40χρονη αντιλήφθηκε την πράξη της, διαπληκτίστηκε έντονα με την έγκυο και επιτέθηκε με κατσαβίδι στον σύζυγό της, όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί τη γυναίκα του.

«Η διπλανή είδε τον σκύλο και του έβαλε νερό. Παρεξηγήθηκε εκείνη, της χτύπησε την πόρτα και λογομάχησαν στην αρχή. Χτύπησε τη μάνα της με κλωτσιά στον θώρακα και μετά γύρισε, πήρε ένα κατσαβίδι και πήγε για τη γυναίκα. Μπήκε ο άνδρας στη μέση και έφαγε αυτός την “κατσαβιδιά”», περιέγραψε ένοικος στην εκπομπή.

Ωστόσο, ο έντονος τσακωμός δε σταμάτησε εκεί. Η 40χρονη, σύμφωνα με τις καταγγελίες, σε κατάσταση αμόκ άρχισε να πετάει στον διάδρομο ό,τι έβρισκε μπροστά της, όπως γλάστρες και άλλα αντικείμενα.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού τραυματίστηκε στο χέρι από την επίθεση με κατσαβίδι.

Από την πλευρά της, η 40χρονη αρνήθηκε ότι τους επιτέθηκε, είπε ότι την προσέβαλαν για τον σκύλο της και ισχυρίστηκε ότι πήγε και εκείνη στο νοσοκομείο επειδή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top