«Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» μεταξύ νονών της νύχτας βλέπουν οι αστυνομικοί πίσω από την μαφιόζικη εκτέλεση του Μ.Γ. ή «θαμνάκια», το μεσημέρι της Πέμπτης σε κεντρικό σημείο στο Χαλάνδρι.
Όλα συνέβησαν όταν το θύμα εξήλθε από ιδιωτική κλινική. Τότε άγνωστοι δράστες τον πλησίασαν με το όχημα τους και ένας εξ' αυτών άρχισε να πυροβολεί με καλάζνικοφ, «γαζώνοντάς» τον με πάνω από 30 σφαίρες.
Οι αρχές θεωρούν ότι πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου», με την ΕΛ.ΑΣ. να εκτιμά ότι πίσω από το «χτύπημα» είναι είτε η ρωσική μαφία είτε η κόντρα του θύματος με ποινικό του Κορυδαλλού, η οποία ξεκίνησε μετά την εκτέλεση του σκληρού της μαφίας στον Νέο Κόσμο.
Σημειώνεται ότι στην πρόσφατη δικογραφία για τους τσιγαράδες Ρώσους μαφιόζους πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν υποκλέψει τηλεφώνημα του αρχηγού της μαφίας που βρίσκεται στο Ντουμπάι, ο οποίος έδινε 1.000.000 ευρώ για να «καθαρίσουν» το θύμα.
Πάντως, η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως γνώριζε ότι ο «θαμνάκιας» βρίσκοταν στη «μαύρη λίστα» των εκτελεστών και τον είχε ενημερώσει, όπως ανέφερε ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στον Ant1.
Ποιος ήταν ο Μ.Γ. που εκτελέστηκε στο Χαλάνδρι
Ο Μ.Γ. υπήρξε «νονός» της Greek Mafia. Ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990 ως πρωτοπαλίκαρο μεγάλου ονόματος της νύχτας που δολοφονήθηκε και στη συνέχεια αυτονομήθηκε δημιουργώντας τη δική του ομάδα.
Αντιμέτωπος με τον Νόμο ήταν από το 2002, όταν σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα για έκρηξη, ενώ το 2013 κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας κατά επιχειρηματία της νύχτας.
Το όνομά του βρέθηκε στη μεγάλη δικογραφία της Greek Mafia που σχηματίστηκε το 2015. Στο «βιογραφικό» του υπήρξαν εκβιασμοί και απειλές σε 150 ιδιοκτήτες καταστημάτων. Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης σε δεύτερο βαθμό 8 ετών. Το 2019 αποφυλακίστηκε.
Στις 27 Ιουλίου 2020 προσπάθησαν ξανά να τον δολοφονήσουν, «γαζώνοντάς» τον με 13 σφαίρες, έξω από φούρνο στη Βάρη. Κατάφερε να κρυφτεί πίσω από σταθμευμένα αυτοκίνητα και να γλιτώσει. Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και κατάφερε να παραμείνει ζωντανός.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί, όμως, όπως φαίνεται, αντίπαλοί του ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.