Φονική παράσυρση Χαλκιδική: Ελεύθερος ο 62χρονος οδηγός του φορτηγού

Στο αυτόφωρο θα δικαστεί αύριο ο 26χρονος

Χαλκιδική: Στον εισαγγελέα οι δύο οδηγοί που εμπλέκονται στο τροχαίο / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ελεύθερος αφέθηκε μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση ο 62χρονος οδηγός, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε με το φορτηγό του τον άτυχο 33χρονο και τραυμάτισε σοβαρά την 46χρονη αστυνομικό σε τροχαίο δυστύχημα στη ΧαλκιδικήΟ ίδιος έχει υποβληθεί σε εξέταση για τυχόν κατανάλωση αλκοόλ με αρνητικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, ο 26χρονος που συνελήφθη μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική, παραπέμφθηκε να δικαστεί αύριο στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου.

Χαλκιδική: Στον εισαγγελέα οι δύο οδηγοί που εμπλέκονται στο τροχαίο

Κατά τη σύλληψή του, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης,  η οποία του είχε αφαιρεθεί για 5 χρόνια λόγω υποτροπής για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. Επιπλέον, η εις βάρος του δικογραφία αφορά την πράξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης (για το επεισόδιο με τον άτυχο 33χρονο).

Τροχαίο Χαλκιδική: Αγωνία για την 46χρονη αστυνομικό

Υπενθυμίζεται ότι η 46χρονη αστυνομικός που παρασύρθηκε από το φορτηγάκι που οδηγούσε ο 62χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Χαλκιδική: Συγκλονίζει ο γιος της 46χρονης- «Προσευχόμαστε να τα καταφέρει»

Η 46χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών φέρει σοβαρά τραύματα στη σπονδυλική στήλη, στον αυχένα αλλά και στο μάτι. Βρίσκεται σε καταστολή, διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η κατάσταση της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και οι πρώτες μέρες νοσηλείας της θα κρίνουν και την πορεία της υγείας της. 

Από την παράσυρση έχασε ακαριαία τη ζωή του ο άτυχος 33χρονος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top