Συνελήφθη ο νεαρός που φέρεται να καταδίωξε και να εμβόλισε με το αυτοκίνητό του, το όχημα της κόρης του Βασίλη Κοκοτσάκη, πραγματογνώμονα οικογενειών θυμάτων των Τεμπών. Πρόκειται για φαντάρο 20 ετών.
Τέμπη: Καταγγελία για εκφοβισμό της κόρης του πραγματογνώμονα Κοκοτσάκη!
Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star στην Κρήτη, Γωγώ Αποστολάκη, πρόκειται για έναν 20χρονο ο οποίος μάλιστα υπηρετεί τη θητεία του ως οπλίτης στον στρατό. Οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν μετά την καταγγελία που έκανε η 33χρονη.
Η κόρη του Βασίλη Κοκοτσάκη έζησε ένα βράδυ τρόμου όταν, όπως ισχυρίζεται, το τζιπ που ο οδηγούσε ο συλληφθείς την καταδίωξε, επιχείρησε να την εμβολίσει και την τελευταία στιγμή απέφυγε να πέσει σε γκρεμό.
Τι ισχυρίστηκε ο 20χρονος: Έκανα ελιγμούς για να προσπεράσω
Από την πλευρά του ο 20χρονος, μιλώντας στους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε ότι είχε βγει με φίλους του για να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Είχε δανειστεί το αυτοκίνητο της μητέρας του με το οποίο παραδέχτηκε ότι έκανε ελιγμούς, προκειμένου όμως να προσπεράσει την 33χρονη και όχι με σκοπό να την καταδιώξει, αφού ούτε καν γνώριζε την ταυτότητα της γυναίκας στο προπορευόμενο όχημα.
Κοκοτσάκης: Πώς το «Δεν έχω οξυγόνο» «ξεκλείδωσε» την υπόθεση των Τεμπών
Θα περάσει στρατοδικείο ο 20χρονος
Ο 20χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της επικίνδυνης οδήγησης και της απειλής, ενώ θα δικαστεί και από το στρατοδικείο Χανίων, καθώς υπηρετεί τη θητεία του.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.