Πετρούπολη: Ένταση και ξύλο σε συγκέντρωση κατοίκων

Αντιδρούν στη δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Προσφύγων

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ένταση σε γειτονιά της Πετρούπολης, με τους κατοίκους να αντιδρούν για τη δομή φιλοξενίας προσφύγων που θα εγκατασταθεί στην περιοχή τους. Τα αίματα «άναψαν» με μπουκάλια να εκτοξεύονται ενώ ορισμένοι πιάστηκαν και στα χέρια. 

Σπρωξίματα, βρισιές και μια γειτονιά χωρισμένη στα δύο. Ο έλεγχος χάθηκε, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Οι σκηνές εκτυλίχθηκαν έξω από κτίριο που νοίκιασε Μ.Κ.Ο. στην Πετρούπολη, προκειμένου να εγκαταστήσει Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων. Κάτοικοι συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι, λέγοντας «όχι» στη δομή.

Eπεισόδια και ξύλο στην Πετρούπολη

Οι συγκεντρωμένοι υποστηρίζουν ότι η πόλη τους δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες που έχει η δομή μεταναστών, ενώ κατήγγειλαν στο Star ότι το κτίριο είναι ακατάλληλο από το 1999, μετά τον σεισμό.

Λίγο αργότερα, τα πνεύματα ηρέμισαν με την παρουσία της αστυνομίας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top