Φωτιά στην Πάτρα: Αστυνομικός παίρνει αγκαλιά ηλικιωμένο και τον σώζει

Σοκάρουν οι εικόνες (video)

Σοκάρουν οι εικόνες καταστροφής από την φωτιά στην Πάτρα, όπου άμεσα επενέβησαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, προκειμένου να σωθούν οι ηλικιωμένοι από το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο, οι ασθενείς από το Καραμανδάνειο - Γενικό Νοσοκομείο Παίδων, αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής. 


Πυροσβέστες, διασώστες και αστυνομικοί έδειξαν μεγάλη αυταπάρνηση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η επέμβαση του αστυνομικού πήρε στα χέρια του έναν ηλικιωμένο για να τον απομακρύνει από το μέτωπο της πυρκαγιάς, όπως θα δείτε και στο βίντεο. 

Ταυτόχρονα οι δυνάμεις του ΕΚΑΒ επενέβησαν στην εκκένωση του Οίκου φροντίδας ηλικιωμένων «Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο». Ενώ, από το Καραμανδάνειο - Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, έχουν διακομισθεί με ασφάλεια 10 παιδιά προς το Γενικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας».

Πάτρα: Προσήχθη γυναίκα που απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στην περιοχή


Για την πυρόσβεση έσπευσαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 32 δασοκομάντος, 80 πυροσβέστες με 38 οχήματα και υδροφόρες ΟΤΑ. Από αέρος επιχειρούν 4 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα συντονιστικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top