Υπόθεση Λύτρα: Ο διάλογος της 37χρονης με την πρώην σύζυγο και η λιποθυμία

Η λεκτική αντιπαράθεση των δύο γυναικών στο σπίτι του θύματος

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ στο σπίτι όπου μένει  η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα στον Γέρακα. Η 37χρονη αντίκρυσε στην αυλή τρία άτομα, την πρώην σύζυγο την κόρη και συνεργάτη του κατηγορούμενου ποινικολόγου οι οποιοι χωρίς να την ειδοποιήσουν την αιφνιδίασαν για να πάρουν ρούχα του δικηγόρου από το σπίτι.

Η γυναίκα πάτησε το panic button. Ακολούθησε ένταση, λιποθυμία της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, μηνύσεις και συλλήψεις.

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας μετά το ένταλμα σύλληψης

Η κλήση μέσω Viber του Απόστολου Λύτρα στη σύζυγό του 

Η αρχή του νέου επεισοδίου γράφεται στις 20:46 το βράδυ της Τρίτης, όταν ο Απόστολος Λύτρας καλεί μέσω Viber τη σύζυγό του και ενώ υπάρχει ο περιοριστικός όρος να μην υπάρχει συναναστροφή μεταξύ τους. Εκείνη δεν απαντά, όχι μόνο στην κλήση αλλά και στα μηνύματα που στέλντονται για τα επόμενα είκοσι λεπτά από το κατηγορούμενο ποινικολόγο και συνεργάτη του γραφείου του σε ομαδική συνομιλία στο Viber. 

Η 37χρονη εκείνη τη στιγμή έχει μεταβεί με περιπολικό σε πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης εξαιτίας του ξυλοδαρμού που έχει υποστεί. Έχει ενημερώσει ήδη την κόρη του Απόστολου Λύτρα με μήνυμα ότι δεν θα είναι στο σπίτι. 

Η επικοινωνία του θύματος με την κόρη του Απόστολου Λύτρα

ΚΌΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΥΤΡΑ: Να έρθω να πάρω πράγματα;
37ΧΡΟΝΗ: Δε θα είμαι σπίτι, θα λείπω μέχρι αργά.

Καρέ καρέ το χθεσινοβραδινό επεισόδιο στο σπίτι του θύματος 

Στις 22:01 το βράδυ η 37χρονη βρίσκεται στο σπίτι της στον Γέρακα μαζί με τον πατέρα της. Ξαφνικά ακούει να ανοίγει η πόρτα της αυλής. Πανικοβάλλεται και πατά τα panic button, καθώς γνωρίζει ότι κλειδί έχει μόνο η ίδια και ο Απόστολος Λύτρας.

Βγαίνει στην είσοδο όπως και ο πατέρας της και αντικρύζει την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, τη μεγάλη του κόρη και τον δικηγόρο συνεργάτη του γραφείου που της λένε ότι ήρθαν να πάρουν πράγματα. Δίπλα τους είναι ο αστυνομικός που βρισκόνταν έξω από το σπίτι. 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Βγείτε έξω, ποιοι είστε εσείς; Θέλω να δω τις ταυτότητές σας. 

Απόστολος Λύτρας: Οι πρώτες δηλώσεις από το αστυνομικό τμήμα

Ο διάλογος με την πρώην σύζυγο και τον συνεργάτη του γραφείου 

Η 37χρονη κοιτά τον συνεργάτη του γραφείου και του λέει «Καλά δε σέβεστε τίποτα» 

ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΥΤΡΑ: Εδώ είναι το σπίτι του Αποστόλη και ήρθαμε να πάρουμε ότι θέλουμε. 

Η λεκτική αντιπαράθεση και η λιποθυμία

Ακολουθεί ένταση και το θύμα λιποθυμά. Στην κατάθεσή του ο αστυνομικός περιγράφει: «Ξεκίνησε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ της κυρίας... και της άλλης μεγαλύτερης γυναίκας αλλά και του συνηγόρου. Πάνω στην ένταση η κυρία... φάνηκε σαν να λιποθυμάει και την τοποθετήσαμε σε μία ξαπλώστρα που ήταν στην αυλή μέχρι να αισθανθεί καλύτερα». 

Οι μηνύσεις στον Απόστολο Λύτρα, στην πρώην σύζυγο και τον συνεργάτη 

Στις 22:30 όλοι μεταφέρονται  στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης. Τρία περιπολικά μεταφέρουν τους πρωταγωνιστές. Η 37χρονη δικηγόρος υποβάλλει μήνυση στην πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα για απειλή, δατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία και αυτοδικία όπως και στον συνεργάτη δικηγόρο, τον οποίο μήνυσε επιπλέον και για εξύβριση. Παράλληλα μηνύει τον Απόστολο Λύτρα για ηθική αυτουργία στο επεισόδιο και έτσι ενεργοποιείται η διαδικασία του αυτοφώρου αλλά και για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων.  

Η πρώην σύζυγος συνελήφθη, όπως και ο δικηγόρος. Ο συνεργάτης του γραφείου αφήνεται ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα και πρώην σύζυγος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top