Τραγωδία στην άσφαλτο με έναν νεκρό συνέβη στη Σύρο, αργά χθες το βράδυ.
Ένας οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του, όταν συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cycladeslive.gr, στην οδό Ηρωων Πολυτεχνείου, ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί μετωπικά με οδηγό μηχανής που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο.
Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι ότι η μοτοσυκλέτα κόπηκε στα δύο, ενώ η μηχανή του οχήματος έγινε σμπαράλια.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία οδηγό του αυτοκινήτου, καθώς και τον οδηγό της μηχανής, του οποίου ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο για τον καθαρισμό του οδοστρώματος από τα λάδια της μηχανής και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στον τόπο του δυστυχήματος.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.