Κύθηρα: Μυστήριο με τη σορό της γυναίκας που βρέθηκε καμένη

Πολλά τα ερωτήματα – Τι εξετάζει η αστυνομία

Αρκετά είναι τα αναπάντητα ερωτήμα σχετικά με τον θάνατο της 60χρονης γυναίκας, η σορός της οποίας εντοπίστηκε χθες το πρωί στα Κύθηρα, στη μέση του δρόμου προς Κακόπρινο. 

Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα, η οποία διατηρούσε επιχείρηση με τουριστικά είδη στο νησί, βρέθηκε γυμνή και καμένη, ενώ δίπλα της υπήρχαν ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό και ένας αναπτήρας. 

Κύθηρα: Μυστήριο με την καμένη γυναίκα - Το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές

Η αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, με το επικρατέστερο σενάριο να είναι αυτό της αυτοκτονίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 60χρονη τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά πιεσμένη, καθώς αντιμετώπιζε κάποια οικογενειακά προβλήματα, που δε σχετίζονται όμως με τον σύζυγό της. 

Θρίλερ στα Κύθηρα: Γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη και γυμνή

Ωστόσο, εντύπωση έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς το γεγονός ότι δεν άφησε κάποιο σημείωμα, που να εξηγεί τους λόγους που θα ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της. 

Τα παιδιά της φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο διάστημα την έβλεπαν καλά και πως δεν είχε διαφορές με κανέναν, ώστε να θέλει να της κάνει κακό. 

«Από την πρώτη στιγμή και από τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε η σορός αυτής της γυναίκας, οι αστυνομικοί δεν βρίσκονται κοντά στην εγκληματική ενέργεια. Έχει δει και κάποιες εικόνες ο ιατροδικαστής. Βέβαια, σήμερα θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή της σορού. Όμως προς το παρόν έχουμε αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια. Βέβαια, για να είμαστε ασφαλείς θα πρέπει να έχουμε και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, άλλωστε και το οικείο περιβάλλον της δεν μας έχει δώσει πληροφορίες ότι κάποιος θα μπορούσε να της κάνει κακό για οποιονδήποτε λόγο», είπε στο Mega η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Εξετάζεται και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, αλλά δεν θα αποκλείσουμε εντελώς το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, μέχρι να έχουμε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής», εξήγησε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top