Μενίδι: Σκότωσε τη 40χρονη και πήγε ατάραχος στο ξενοδοχείο - Βίντεο σοκ

Νέα ντοκουμέντα φέρνει στο «φως» το Star

Νέα ντοκουμέντα από τη δολοφονία της Ενκελέιντα στο Μενίδι, φέρνει στο φως το Star. Είναι εικόνες που δείχνουν ότι ο πρώην σύζυγός της, δεν είχε ίχνος μεταμέλειας μετά το έγκλημα. Θα δείτε για πρώτη φορά τη στιγμή που ο δράστης προσεγγίζει την άτυχη γυναίκα, αλλά και το πώς στη συνέχεια πηγαίνει στο ξενοδοχείο ατάραχος. Η Τασούλα Παπανικολάου έχει εξασφαλίσει τις εικόνες που σοκάρουν. 

Μενίδι: «Την αγαπούσα» - Έκλαιγε και ζητούσε συγγνώμη ο γυναικοκτόνος

Στο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star, βλέπετε τη στιγμή που ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος προσεγγίζει την πρώην σύζυγό του. Η ώρα είναι 5.51.48 το πρωϊ της 16ης Μαϊου 2024. Η γυναίκα φορά όπως φαίνεται μία άσπρη ζακέτα και αιφνιδιάζεται.

Νέα ντοκουμέντα από τη δολοφονία της Ενκελέιντα στο Μενίδι

Ελάχιστα λεπτά μετά, δολοφονεί την άτυχη γυναίκα. Τι κάνει o δράστης στη συνέχεια; Όπως φαίνεται σε δεύτερο ντοκουμέντο, όχι μόνο φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος αλλά πηγαίνει στο ξενοδοχείο όπου έμενε και λειτουργεί ατάραχος, σαν να μην έχει συμβεί κάτι.

Μενίδι: Ο δράστης ατάραχος στο ξενοδοχείο μετά το έγκλημα

Περιμένει την υπάλληλο στη ρεσεψιόν, κρατά και ανοίγει το πορτοφόλι του. Έχει την ψυχραιμία να περιμένει προκειμένου να πάρει το κλειδί του δωματίου του και να ανοίξει κουβέντα με την υπάλληλο. Στη συνέχεια, παίρνει το κλειδί και φεύγει με σταθερό βήμα προς το ασανσέρ.

Μενίδι: Ο δράστης ατάραχος στο ξενοδοχείο μετά το έγκλημα


Μενίδι: Τα 6 Κοινά Σημεία Με Τη Γυναικοκτονία Της Κυριακής

 Τι είπε στην απολογία του - «Έκανα μηχανικές κινήσεις»

Στην απολογία του είπε για αυτή τη συμπεριφορά του μετά το έγκλημα, ότι οι κινήσεις του ήταν μηχανικές.

«Περνούσε ένα ταξί, σήκωσα το χέρι, το σταμάτησα, γύρισα στο ξενοδοχείο. Ήμουν εκτός εαυτού, δεν κατάλαβα πως έφτασα εκεί, γι' αυτό δεν πήγα να παραδοθώ. Δεν προσπάθησα να εξαφανιστώ, δεν θυμάμαι γιατί πέταξα το κινητό, δεν απομακρύνθηκα, σε διπλανή οικοδομή είχα πάει» είπε ο δράστης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top