Αλεξανδρούπολη: Την «αγόρασαν» για... νύφη και την κρατούσαν σπίτι τους

Οικογένεια κατηγορείται ότι κρατούσε «αιχμάλωτη» μια 19χρονη κοπέλα

 Δείτε το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στην ανακρίτρια Αλεξανδρούπολης απολογείται  αύριο οικογένεια που κατηγορείται ότι κρατούσε  «αιχμάλωτη» στο σπίτι μια κοπέλα προκειμένου να παντρευτεί τον γιο τους. 

Αλεξανδρούπολη: Καταγγελία μαθήτριας σε καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση

Για την ίδια υπόθεση οι αρχές αναζητούν ακόμη έναν άντρα, καθώς σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν αυτός που «πούλησε» το κορίτσι αντί 1.000 ευρώ.

Αλεξανδρούπολη: Κατηγορούνται ότι την κρατούσαν «αιχμάλωτη» στο σπίτι τους

Ο εφιάλτης που φέρεται να ζούσε η 19χρονη κοπέλα, ξεκίνησε στις 27 Μαρτίου. Είναι η ημέρα που ένας άντρας από τη Βουλγαρία την «πούλησε» σε μία οικογένεια σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης για να εργαστεί κοντά τους αλλά και για την παντρέψουν με τον γιο της οικογένειας.

Η «παράδοσή» της έγινε στο σπίτι τους με τον Βούλγαρο στη συνέχεια να επιστρέφει στη χώρα του αφού πρώτα πήρε τα χρήματα -  το ποσό των 1.000 ευρώ.

Η κοπέλα  πολύ γρήγορα ανακάλυψε ότι ουσιαστικά ήταν αιχμάλωτη και της είχαν πάρει όλα της τα χαρτιά

Λάρισα: 41χρονος μαχαίρωσε τον αδερφό του, φίλο του και... βρέφος!  

Η 19χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς τα όσα είχε ζήσει. Ισχυρίστηκε ότι ένας συμπατριώτης της ήταν εκείνος που την εκμεταλλευόταν.

«Πίστευα ότι στην Ελλάδα είχα έρθει για να εργαστώ. Δεν γνώριζα ότι με προόριζε ως... νύφη. Η οικογένεια είχε κρατήσει την ταυτότητά μου και όλα μου τα έγγραφα» είπε στο Star η 19χρονη. 

Αλεξανδρούπολη: Κρατούσαν 19χρονη αιχμάλωτη στο σπίτι τους ως... «νύφη»

Την Μεγάλη Πέμπτη η 19χρονη βρήκε τον τρόπο προκειμένου να γλιτώσει από τα όσα βίωνε. Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν μέσω του 112 και εντόπισαν την 19χρονη.

Η κοπέλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισε σημάδια κακοποίησης στην 19χρονη με τις αρχές να πιστεύουν ότι έχουν γίνει πριν έρθει στη χώρα μας. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε δομή της Θεσσαλονίκης .

Μητέρα, πατέρας και γιος αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων σε βαθμό κακουργήματος και της παράνομης κατοχής ταξιδιωτικών εγγράφων 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top