Ημαθία: «Θέλουν να με διώξουν» - Τι είπε στο Star ο ιδιοκτήτης του στάβλου

«Υπάρχει βίντεο με τις ασελγείς πράξεις του», λέει μητέρα ανήλικης

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Νέα αναβολή λόγω της αποχής των δικηγόρων πήρε η δίκη του ιδιοκτήτη στάβλου με άλογα στην Ημαθία, ο οποίος καταγγέλθηκε από μαθήτριες για σεξουαλική παρενόχληση.

Ημαθία: «Ήρθε από την άλλη πλευρά και μου χαϊδεψε το μπούτι»

Ο κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικες αρνείται τις κατηγορίες, ενώ μητέρα θύματος επιμένος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Άννα Σταματιάδου πως υπάρχει βίντεο που «καίει» τον ιδιοκτήτη του στάβλου.

«Τα παιδιά προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, γιατί υπάρχει και βίντεο... Η μια έβγαζε την άλλαη και φαίνεται ότι τη χαϊδεύει, την αγγίζει κανονικά στο μπούτι και τον μηρό της... Και μάλιστα ρωτάει την άλλη "Πώς σε λένε;". "Τζούλια" του απαντάει και λέει "Τζούλια; Ποια Τζούλια; Η Αλεξανδράτου είσαι;". Το έχει ο εισαγγελέας αυτό το βίντεο», υποστήριξε η μητέρα.

Ημαθία: Αθώος δηλώνει ο ιδιοκτήτης του στάβλου - Τι υποστήριξε στο Star

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως 5 έτη είχε συλληφθεί στη Νάουσα με αυτόφωρη διαδικασία, με την κατηγορία ότι θώπευσε τη 13χρονη και μια 15χρονη, ενώ αυτές έκαναν ιππασία κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής με το σχολείο τους.

Ο ίδιος, μιλώντας αποκλειστικά στο Star και τη Ραλλιώ Λεπίδου υποστηρίζει ότι είναι αθώπς και βλέπει σκοπιμότητες πίσω από τις καταγγελίες.

«Δεν ξέρω γιατί το κάνουν... Θέλουν να με διώξουν από εδώ; Ας το πουν ξεκάθαρα, "θέλουμε να φύγεις". Δηλαδή πώς θα ανέβτει το παιδί; Πώς θα ανέβει μόνο του; Εγώ έρχομαι εδώ να ηρεμήσω, να βγάλω ένα μεροκάματο και να είμαι ήρεμος...», υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Ημαθία: Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του στάβλου με άλογα

Ο εισαγγελέας έχει παραλάβει τις καταθέσεις των ανήλικων κοριτσιών στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. που περιγράφουν αναλυτικά όσα έγιναν στο άλσος Αγίου Νικολάου Ημαθίας την περασμένη εβδομάδα, λίγο πριν συλληφθεί ο 59χρονος.

Σήμερα αναμενόταν να εκδικαστεί η υπόθεσης, όμως πήρε αναβολή λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Σημειώνεται ότι την καταγγελία έκανε ο διευθυντής του σχολείου στην Ασφάλεια, ο οποίος συνελήφθη και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top