Βίντεο ντοκουμέντο: Γιατρός βιαιοπραγεί σε βάρος της συζύγου του

«Δεν τολμούσε να πάει στην αστυνομία, φοβόταν»

Βίντεο ντοκουμέντο ενδοοικογενειακής βίας έφερε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Μια απίστευτη υπόθεση, η οποία δεν έφτασε ποτέ στην ελληνική δικαιοσύνη.  

Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας στο σπίτι του ζευγαριού. Σε αυτό έχει καταγραφεί Έλληνας γιατρός από την Πελοπόννησο να βιαιοπραγεί σε βάρος της συζύγου του από τη Ρουμανία. 

«Ο Κ….. με χτύπησε μπροστά στον Νίκο και στη συνέχεια γύρισε προς το παιδί μας και είπε "κοίτα Νίκο η μαμά με χτυπά"», υποστήριξε η γυναίκα στη ρουμανική τηλεόραση.

Από την πλευρά του, ο άντρας καταγγέλλει ότι η γυναίκα του τον χτύπησε με την ίδια μανία και ότι άρπαξε τα παιδιά και έφυγε στη χώρα της. 

Βίντεο ντοκουμέντο: Γιατρός βιαιοπραγεί σε βάρος της συζύγου του

«Φοβόταν να πάει στη αστυνομία», λέει η αδελφή της γυναίκας

Η  αδερφή της γυναίκας μιλώντας στο Star αποκάλυψε πως η γυναίκα δεν τολμούσε  να πάει στην αστυνομία να καταγγείλει τον σύζυγό της γιατί φοβόταν: 

«Της έλεγα "πήγαινε στην αστυνομία, τηλεφώνησε στην αστυνομία". Αλλά όλες τις φορές έλεγε "δεν υπάρχει νόημα", καθώς ο θείος  του δουλεύει στην αστυνομία, και μου είπε ότι "δεν είμαι καμία και  κανείς δε θα με πιστέψει"».

Η γυναίκα για να γλιτώσει, όπως ισχυρίστηκε, πήρε τα  παιδιά και έφυγε για την Τιμισοάρα της Ρουμανίας, από όπου και κατάγεται. Ο σύζυγό της απευθύνθηκε στις ρουμανικές αρχές, κατηγορώντας την πρώην σύζυγό του για αρπαγή των παιδιών τους.

Η γυναίκα  υποστηρίζει  ότι φοβάται  να επιστρέψει στην Ελλάδα με τα παιδιά. 

Σύμφωνα με την απόφαση του Ρουμανικού δικαστηρίου, πρέπει μέσα σε δυο εβδομάδες τα ανήλικα τέκνα να επιστρέψουν στον πατέρα τους. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top