Κρήτη: Παξιμάδι βίδας βρήκε μέσα στη σαλάτα του φοιτητής στη λέσχη

Τι απαντά το Πολυτεχνείο

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Φοιτητής βρήκε παξιμάδι βίδας μέσα στη σαλάτα που έτρωγε στη λέσχη της σχολής. Σύμφωνα με τους φοιτητές, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό. 

Ο φοιτητής, αντί για ντάκο βρήκε παξιμάδι βίδας σε ένα γεύμα από τη λέσχη. Ευτυχώς πρόλαβε να το αντιληφθεί πριν το καταπιεί και στάθηκε τυχερός, αφού θα μπορούσε να του προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

Βίδα βρέθηκε σε σαλάτα φοιτητή στη λέσχη

Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία, σύμφωνα με τους φοιτητές των σχολών, είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καταγγέλλοντας ότι είναι απαράδεκτο να βρίσκουν τόσο επικίνδυνα αντικείμενα μέσα στο φαγητό, για το οποίο μάλιστα οι περισσότεροι πληρώνουν το αντίτιμο των 2,60 ευρώ. Ακόμα, έκαναν λόγο για κακή ποιότητα φαγητού.

Από την πλευρά του, το Πολυτεχνείο Κρήτης παραδέχθηκε το περιστατικό και δεν το διέψευσε. Μάλιστα, ανέφερε πως το παξιμάδι της βίδας βρέθηκε στο φαγητό, λόγω της παλαιότητας των σκευών μαγειρικής, παρουσιάζοντας το γεγονός ως μεμονωμένο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top