Πατήσια: Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο του μαχαιρώματος

Κουβανός σκότωσε τον σύντροφό του

Η ερωτική αντιζηλία φαίνεται πως ήταν το κίνητρο της άγριας δολοφονίας ενός 27χρονου Κουβανού από έναν ομοεθνή του στα Πατήσια το μεσημέρι της Κυριακής. 

Πατήσια: Νεκρός άνδρας μετά από επίθεση με μαχαίρι

Το έγκλημα σημειώθηκε μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Λεμεσού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες ήταν ζευγάρι. Κατά τη διάρκεια ενός έντονου καβγά ο 35χρονος δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα τον 27χρονο σύντροφό του. Στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι αυτοτραυματίστηκε, επιχειρώντας να δώσει τέλος στη ζωή του. 

Πατήσια έγκλημα 1

Η ΕΛ.ΑΣ. που ερευνά τα αίτια της δολοφονίας κάνει λόγο για έγκλημα πάθους. Το ζευγάρι φέρεται να είχε παντρευτεί στις ΗΠΑ και ο 35χρονος είχε έρθει στη χώρα μας πριν από λίγες μέρες. 

Μαχαίρωμα στα Πατήσια: Στον «Ευαγγελισμό» σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης

Αιτία προστριβών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν το γεγονός ότι ο 35χρονος έκανε πολλά ταξίδια και το θύμα δεν ήθελε να τον ακολουθήσει. 

Πατήσια έγκλημα 2

Ο δράστης του εγκλήματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος. 

Αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από το περιβάλλον του θύματος και αναμένουν τη κατάθεση του δράστη.

Ο 27χρονος ζούσε στην Αθήνα το τελευταίο διάστημα και διέμενε στην οδό Λεμεσού στην πλατεία Αμερικής μαζί με άλλα άτομα.

Πατήσια: Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας που είδε το μαχαίρωμα

Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας μίλησε στο Mega και περιέγραψε όσα είδε να διαδραματίζονται χθες το μεσημέρι στα Πατήσια. 

Πατήσια έγκλημα 3

Όπως είπε, είδε δύο κοπέλες που βγήκαν από το διαμέρισμα και καλούσαν σε βοήθεια. Εκείνη την ώρα, η σύζυγός του έβγαινε από την πολυκατοικία, είδε την αναστάτωση και του είπε να πάει στο διαμέρισμα να δει αν κάποιος είναι άρρωστος. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα είδε τον δράστη να έχει ακινητοποιήσει στο πάτωμα το θύμα και να το μαχαιρώνει.

Οι δυο κοπέλες που μένουν στην ίδια πολυκατοικία άκουσαν τις φωνές από τον καβγά και όταν είδαν τον 35χρονο να βγάζει μαχαίρι, άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.

Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top