Ιόνια Οδός: Πάρκαρε το φορτηγό του και κακοποίησε τη σύζυγό του

Τον κατήγγειλε η γυναίκα στο 112

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκε  από γυναίκα η οποία κακοποιήθηκε από τον σύζυγό της στην Ιόνια Οδό

«Ο μπαμπάς πάλι χτύπησε τη μαμά»: Η καταγγελία 15χρονου στην Άμεση Δράση

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr ζευγάρι πολωνικής καταγωγής έκανε ταξίδι με το φορτηγό τους. Ξαφνικά άρχισαν να τσακώνονται και την ώρα που βρίσκονταν κόντα στον κόμβο του Τερόβου στην Ιόνια Οδό, η γυναίκα κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης «112» και κατήγγειλε ότι υφίσταται σωματική βία από τον σύζυγό της, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το σημείο που βρισκόταν. 

Λάρισα: «Θα σε κάψω» - Γιος απειλούσε με φιάλη προπανίου τη μητέρα του!

Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία και άρχισε να την αναζητά, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να εντοπίσει σε χώρο στάθμευσης στην Ιόνια οδό ένα φορτηγό, μέσα στο οποίο βρέθηκε η καταγγέλλουσα και ο σύζυγός της. 

Πάτρα: «Μου πετούσε έπιπλα και πήδηξα από το παράθυρο για να φύγω!»

Η γυναίκα είχε εμφανή τραύματα κακοποίησης στο πρόσωπό της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και αστυνομική συνοδεία στο νοσοκομείο, από όπου έλαβε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα. Ο σύζυγός της συνελήφθη. 

«Πήγα στην αστυνομία, κατήγγειλα κακοποίηση και δεν ήξεραν τι να κάνουν»

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση διενήργησε το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top