Πάτρα: «Μου πετούσε έπιπλα και πήδηξα από το παράθυρο για να φύγω!»

Ελεύθερος ο 40χρονος - Απαγορεύεται να πλησιάσει το σπίτι της γυναίκας

Ελεύθερος αφέθηκε ο 40χρονος άνδρας από την Πάτρα, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στη σύντροφό του αναγκάζοντας τη να πηδήξει από το παράθυρο για να σωθεί. Ο όρος που του επιβλήθηκε είναι να μην πλησιάσει το σπίτι της σε απόσταση 100 μέτρων.

Πάτρα: Πήδηξε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει τον ξυλοδαρμό!

Η δίκη πήρε αναβολή για τις 18 Απριλίου λόγω απουσίας της παθούσας. Η γυναίκα ήταν έξω από το δικαστήριο και δήλωσε τρομοκρατημένη, ωστόσο τόνισε πως δε θέλει να καταθέσει αλλά να αφήσει τη Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα.

Πάτρα: «Εκείνη με χτύπησε» λέει ο 42χρονος που κακοποίησε τη σύντροφό του

«Κοιμόμουν και όταν ήρθε, άρχισε να φωνάζει και να με χτυπάει και να ζητάει διάφορα πράγματα και μου πετούσε έπιπλα. Αναγκάστηκα να πηδήξω από το παράθυρο γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να φύγω. Ήταν η μόνη μου ευκαιρία. Τρόμαξα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ και να μιλήσω» δήλωσε η γυναίκα.

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δήλωσε πως ο πελάτης του ήταν το θύμα της ιστορίας, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα ήταν αυτή που τον χτυπούσε. «Την έπιασα από το σώμα της για να σταματήσει να με χτυπάει και την άφησα πάνω στο κρεβάτι. Το σημάδι που έχω στο πρόσωπο είναι από αυτή και πολλά άλλα», είπε ο ίδιος ο 42χρονος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στα δικαστήρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top