Άγιοι Ανάργυροι: «Έβλεπα φόβο στα μάτια της Κυριακής. Εκείνη δε μιλούσε»

Φίλη της αποκαλύπτει ότι μέχρι και το κινητό της, το κρατούσε ο δράστης

Η γυναικοκτονία των Αγίων Αναργύρων συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο με τις αποκαλύψεις να φέρνουν στην επιφάνεια καθημερινά και νέες πτυχές του στυγερού εγκλήματος. Στην εκπομπή «ΖΗΝΑ το βράδυ» φιλοξενήθηκε την Τετάρτη 11 Απριλίου μία φίλη της Κυριακής, που γνώριζε και τον δράστη, και μίλησε για τη σχέση τους. 

Όσον αφορά το πώς γνωρίστηκε με την Κυριακή, η Κωνσταντίνα ανέφερε: «Έψαχνα για δουλειά, βρήκα σε συνεργείο καθαρισμού. Εκεί γνώρισα και τους δύο, δουλεύανε μαζί». 

Αποκάλυψη STAR: Ο 39χρονος έκανε χρήση κοκαΐνης πριν σκοτώσει την Κυριακή

«Έβλεπα φόβο στα μάτια της. Δεν απομακρυνόταν πολύ από εκείνη. Όπου πήγαινε η Κυριακή, αυτός πήγαινε από πίσω. Το κινητό της Κυριακής το κρατούσε αυτός», πρόσθεσε με τον κ. Καλλιακμάνη να επιβεβαιώνει όσα τα λεγόμενά της, καθώς και ο πατέρας της δολοφονημένης έκανε λόγο για την ίδια πιεστική συμπεριφορά. 

Άγιοι Ανάργυροι: Θύμα κακοποίησης και η φίλη της Κυριακής 

Η Κωνσταντίνα, που έχει ένα παιδί με τον σύντροφο και παράλληλα κακοποιητή της, είπε «Κατάλαβα τι άνθρωπος είναι αλλά ντρεπόμουν. Δεν μιλούσα, δεν ήθελα να πληγώσω τους γονείς μου γιατί έχουν πρόβλημα υγείας».  

Άγιοι Ανάργυροι: Σπαραγμός στo μνημόσυνο της Κυριακής

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η κοπέλα, η Κυριακή κατάλαβε τον δικό της «Γολγοθά» χωρίς πολλές λέξεις, μόνο από τα μάτια της. «Δεν έδειχνε χαρούμενη. Από τα μάτια της καταλάβαινα κι εγώ πως ήταν λυπημένη. Όταν η Κυριακή το 'πιασε (τη δική μου κακοποίηση), ανατρίχιασα. Ένιωθα σαν να 'μαι μέσα της». 

Η μία στην άλλη έδιναν κουράγιο, αλλά η Κυριακή δεν ανοιγόταν ιδιαίτερα. 

Άγιοι Ανάργυροι: Οι επόμενες κινήσεις του πατέρα της Κυριακής

Όπως τονίζει η δικηγόρος του πατέρα της Κυριακής, Ελένη Μαζαράκη, ακόμη συλλέγονται στοιχεία για την υπόθεση και για την ποινική δικογραφία, αλλά και από την προκαταρτική εξέταση η οποία διατάχθηκε από την Εισαγγελία. 

Άγιοι Ανάργυροι: Φοβούνται ότι μπορεί να ξαναστήσει «σκηνικό αυτοκτονίας»

«Ο πατέρας βρίσκεται σε σοκ, δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει το κακό που τον έχει βρει και δε θα ξαναδεί το παιδί του. Επειδή είμαστε ακόμα στο στάδιο της έρευνας, δεν έχουμε λάβει κάποια απόφαση ακόμη». 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «ΖΗΝΑ το βράδυ»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top