Κολωνός: Αποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης - Οι πρώτες εικόνες

Της έχει επιβληθεί ποινή 20 μηνών για εκβίαση

Αποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό. Υπενθυμίζεται ότι η ποινή που επιβλήθηκε στη μητέρα του κοριτσιού ήταν 20 μήνες για το αδίκημα της εκβίασης το οποίο είναι πλημμέλημα. Σημειώνεται ότι ήδη έχει μείνει στη φυλακή προφυλακισμένη, άρα ήταν θέμα χρόνου γι’ αυτή να αποφυλακιστεί.

Κολωνός: Ισόβια στον Η.Μ. για τον βιασμό της 12χρονης - Ελεύθερη η μητέρα

Η 37χρονη μητέρα, μετά από σχεδόν 18 μήνες προσωρινής κράτησης θα βρεθεί στο σπίτι της , κοντά στα παιδιά της τα οποία την στήριξαν από την πρώτη στιγμή, υποστηρίζοντας την αθωότητα της. Τα δύο ενήλικα παιδιά της, που στις 17 Οκτωβρίου του 2022 έκλαιγαν τρέχοντας πίσω από το περιπολικό που οδηγούσε τη μάνα τους από το ανακριτικό γραφείο στις φυλακές, ήταν μαζί της και την Παρασκευή κλαίγοντας από χαρά όταν το δικαστήριο αθώωσε την γυναίκα από δύο βαριές κατηγορίες.

Κολωνός: Οι πρώτες εικόνες από την αποφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης

Η νεαρή γυναίκα βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της, Απόστολο Λύτρα.

Κολωνός: Αθωώθηκε η μητέρα της 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης κρίθηκε με πλειοψηφία 4 προς 3 αθώα για την μαστροπεία και ομόφωνα για την πορνογραφία ανηλίκου (μέσω πληροφορικών συστημάτων). Η μειοψηφία, αποτελούμενη από τους τρεις τακτικούς δικαστές, ψήφισε υπέρ της ενοχής της μητέρας για την μαστροπεία, προσχωρώντας στην εισαγγελική άποψη. Η κατά πλειοψηφία απόφαση μπορεί να προσβληθεί με εισαγγελική έφεση.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εκτός φυλακής 17 καταδικασθέντες

Κολωνός: Επιβλήθηκαν ισόβια στον Η.Μ.

Σύμφωνα με την απόφαση στον 55χρονο επιχειρηματία Η.Μ. επιβάλλεται ισόβια για τον βιασμό του παιδιού και επιπλέον συνολικές ποινές 41 ετών, πριν τη συγχώνευση, για την κατάχρηση ανηλίκου 14 έτη, για τη μαστροπεία και την πορνογραφία από 12 έτη. Παράλληλα επέβαλε ποινή 3 χρόνων για τα πλημμελήματα της παράβασης του νόμου περί όπλων

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top